Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '15

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Adıyaman sevdalısı vekilliğe aday

İçimizden biri, memleket ve Adıyaman sevdalısı bir yürek…

Hayatın her türlü cenderesinden geçmiş bir kişilik,

Başarılı öyküleriyle dolu, çok anlamlı, derin, sarsıcı hayat hikâyesiyle, insanların dertlerini sıkıntılarını ve sorunlarını kendine şiar edinmiş, hallerine hemhâl olan güzel bir insan.

Yaşadıklarıyla, yaptıklarıyla, edindiği, bilgi, birikim ve tecrübesiyle, karanlıkları aydınlığa çevirebilecek özelliklere ve yürek güzelliklerine sahip olan, kendinden emin, vakar görünümlü müthiş bir insan.

Soyadının BAKIR olmasına bakmayın siz, aslında altın, elmas, mücevher ayarında bir güzellik…

Başarılarına hayata gözlerini açtığı coğrafyadan, başlayıp, ABD’ye kadar uzayıp taçlanan,  karşılaştıkları ve tanıdıkları üzerinde olumlu anlamda vazgeçilmez bir etki bırakan, konusunda ve alanında çalışkan, mücadeleci uzman bir hekim.

Aslında acılarla yoğrulmuş bir yaşam keşmekeşinden, büyük bir özveri, gayret ve çaba harcayarak girdiği Elektronik Astsb.Hzl. Okulunda başlayan eğitimini, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne  gitmekle taçlandıran ve hem silahlı kuvvetler, hem de tıp doktorluğu görevini aynı anda birinciliklerle tamamlayan ender insanlardan biri.

Devletinin desteğiyle ABD’de okurken, kalması karşılığında her türlü imkânın sağlanmasına rağmen; “ ben devletimin katkısıyla okuyorum, asla ihanet etmem, görevlerimi ülkemde ifa edeceğim, Türk milletine hizmet etmem daha doğru olur…” diyebilecek şan, şöhret ve para peşinde olmayan azim ve kararlıkta olan takdir edilesi bir değer.

Onun hakkında söylenecek o kadar çok şey var ki, devam edersem köşem dar gelir inanın.

“Bu kadar özelliklere sahip olan kişi kimdir diye soracaksınız?”eminim.

Evet, haklısınız bahse konu olan güzel insan hiç şüphe yok ki Türk silahlı kuvvetlerinde hem asker, hem doktor kimliğine mensup olan ABDURRAHMAN BAKIR.

1960 Adıyaman doğumlu olan Abdurrahman BAKIR, doğduğu andan itibaren yaşadığı ortamdan fazlasıyla etkilenmiş, yaşadığı coğrafyaya faydalı olmak adına yapması gereken her şeyi yaparak yatılı olarak okumuş ve gittiği okulların hepsini birincilikle tamamlamıştır.

Adıyaman KAYATEPE köyünde başlayan hayat yolculuğuna ABD’yi de ekleyerek, Türkiye’nin birçok yerinde insanlara faydalı olmak adına bilgi, birikim ve tecrübelerini memleket insanına aktarmaya çalışmıştır.

Gerçek bir memleket ve ADIYAMAN sevdalısı olan BAKIR; her zemin ve ortamda Adıyaman insanına elinden gelebilecek hiçbir yardım, katkı ve desteği esirgememiştir  

Adıyaman’da yaşayan çoğu insan, onun destekleri sayesinde nafakasını çıkarma vesile bir işe ve maddi anlamda katkısına sahip ve şahit olmuştur.

Yaşamın her türlü cenderesinden geçerken, birçok sıkıntı ve problemle karşılaştığından, kendisine başvuran herkesin işini elinden geldiğince yapmaya ve sonuçlandırmaya çalışmıştır.

Yaptıklarıyla ve efendi kişiliğiyle Adıyaman insanın büyük bir takdir ve teveccühünü kazanmıştır.

Memleket insanının teveccühünü kazanmış, doğduğu coğrafyanın sıkıntı sorun ve problemlerini bu derece bilen, hemhal olan böylesi bir insanın, askeri silahlı kuvvetlerde ve tıp alanında hekimlikte üstlendiği görevi bihakkın yerine getirmesi gibi, siyasi anlamda da neden yerine getirmesin diyerek; 26. Dönem Adıyaman CHP Milletvekilliği aday adaylığını için başvurmuş bulunmaktadır.

İyi bir evlat, iyi bir baba, iyi bir eş, iyi bir serasker, iyi bir tıp hekimi, iyi bir dost, arkadaş,  iyi bir Adıyaman sevdalısı olan ve yaşamı başarılarla dolu olan biri, neden iyi bir siyasetçi olmasın ki?

28.08.2015 tarihinde 1 Ordu Komutanlığı Den.ve Değ. Başkanlığı sağlık üyeliğinden emekli olup, başvurusunu yaptığı 26. Dönem Adıyaman aday adaylığı akabinde aday ve sonucunda milletin vekili olarak meclise girdiği takdirde; kamuoyunda hem Adıyaman’a, hem de Adıyamanlılara bilgi, birikim ve tecrübesiyle, her konuda faydası ve katkısı olacağı kanaati hâkim olmuş durumda

Hayırlı ve uğurlu olsun.

Kerim BAYDAK

kbaydak61-artan@hotmail.com 

 
Toplam blog
: 1022
: 214
Kayıt tarihi
: 06.11.12
 
 

Kerim BAYDAK 01.01.1961  ADIYAMAN  doğumlu.. 2003 yılında Anadolu Üniversitesi  İşletme Fakultesi..