Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '11

 
Kategori
Futbol
 

Adnan Polat çok geçte olsa hatasını anladı...

Adnan Polat çok geçte olsa hatasını anladı...
 

Adnan Polat'ın Geciken İtirafları


Adnan Polat'ın Yanılgıları GS'ya Çok Pahalıya Maloldu;

Bugün günlük bir gazetede Adnan Polat ile ilgili haber vardı. Adnan Polat, Hakan Şükür konusunda yanıldığını itiraf etmiş. Neye yarar ki? Kulüp mahvolduktan, madara olduktan, alay konusu olduktan sonra, neye yarar? 

Galatasaray, Hakan Şükür'le, onun lokomotifliğinde Terim'siz, Teknik Direktörsüz şampiyon oldu. 

Sen ne yaptın Sayın Polat? Hakan'a futbolu bıraktırdın. O adam Galatasarayda top oynamasa dahi statta yeni yetmelerin antrenmanında şöyle bi görünse yeterdi.

Sen bunu anlayamadın Sayın Polat. Anlasaydın o klüp o ruhla geçen sene kümede kaldığına sevinmez şampiyonluğu kaçırdığına üzülürdü

Sayın Polat, sen klübü ve kendi kendini mahvettin, yönetim politikaların yüzbinlerce Galatasaraylıyı klüpten soğuttu ve kimisi sana olan kızgınlıkla Fenerli bile oldu. 

Hakan Şükür Klübü bıraktıktan sonra sen baştayken hatalarında ısrar etmenin yüzünden 2008 den beri Galatasaray seyircinin umrunda olmadı, Klübün küme düşmesini bile, klübün hayrına olacağına inancımdan dolayı çok istedim sırf sen git diye , çünkü klüp sensiz yine toparlanırdı, sen madem hatalarından ders çıkarmayan ders almayan ders veren moduna büründün yüzbinlerin arasında bende katıldım. İlgilenmedim Galatasarayla ve Futbolla. Zaten istifa etmeseydin bu takım seneye kesinlikle küme düşerdi. Fenerliler bile ligte isteneni veremeyen bir Galatasaray yüzünden Ligten keyif alamadı. 

Çok ŞÜKÜR başkanlığı bıraktın da klüp düzelme yoluna girdi. 

Ah Adnan bey ah! 

Nasıl yaptın bu hataları anlamıyorum. 

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusuna jübile bile yaptırmadan futbolu bırakmasına sebep oldun. 

Umarım Hakan Şükür Spordan sorumlu Devlet Bakanı olur, umarım spordaki başarısını ve motivasyonunu Bakanlığında da göstererek sporun Türkiye'de başarısına vesile olur. 

Bu halk, Hakan'ı alçak gönüllü olduğu için de sevdi, ama onun başarılarına "Küçük dağları ben yarattım" modunda ki hak etmeyenler sahip çıktı. Göreceğiz bu sene alınan onca Futbolcuyla Galatasaray Hangi Süper Kupa'yı kazanacağını. 

Futbol, sadece strateji, yetenek, takım sporu değil, Futbol'da başarı için İNANÇ GEREK RUH GEREK. İşte Hakan'ın, Şaş'ın, Korkmaz'ın, Pembe'nin farkı buydu. 

Sayın Polat, Acaba vicdanın rahat mı? Hiç sanmıyorum... 

 

 

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..