Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '13

 
Kategori
Oyunlar
 

Adventure Park

Adventure Park
 

Büyük bir eğlence merkezi kuruyorsunuz, hayal gücünüze güvenin! Gerçek hayattan bir lunaparktan beklentileriniz ne ise bu oyunda da bu beklentileri akıl eden yaratan ve uygulayan kişi olacaksınız. Üstelik sadece sizin hayal edebileceğiniz değil, insanların ihtiyaçlarını da düşünecek bir kıvrak zekâya sahip olmalısınız.

Sağlam bir alt yapı üzerine kuracağınız bu büyük eğlence merkezinin ne kadar süre ayakta kalacağı ve insan kapasitesi sizin düşünerek atacağınız adımlara bağlı.

Karnı acıkan insanlar, hediye almak isteyenler, wc sırası bekleyenler, sıkılanlar, parkınızı terk edenler. Tümünün denetimi sizde! Daha eğlenceli bir park ile çok ziyaretçi çekebilir, ziyaretçielrden yüksek gelir elde ederek, parkınızı hem daha çekici hem de daha büyük bir park haline getirebilirsiniz, oldukça keyifli, oldukça zaman alıcı…

1
Hayallerinizin lunaparkını kurun! Senaryo modunda oynayın ya da 8 farklı haritadan istediğinizde serbest bir oyun başlatın.

Roller coaster'lar ve daha fazlası! Ziyaretçilerinize sansasyonel eğlence araçları sunun (serbest düşüş kulesi, dönme dolap gibi). Serbest inşa sistemi ile çeşit çeşit, devasa roller coaster'lar kurun. Parkınızın ziyaretçilerini heyecandan titretin!

2Macera insanları acıktırır ve susatır; parkınıza uygun bir altyapı inşa edin. Yemek standları, hediye dükkanları ve gerekli personel ile ziyaretçilerinizi rahat ettirin. Her şey yöneticinin kontrolü altındadır! Parkınızı başarıya ulaştırmak istiyorsanız parktaki bütün süreçlere hakim olmalı ve onları en akıllı şekilde nasıl yöneteceğinizi bilmelisiniz. Son derece kapsayıcı yönetim sistemi kolay anlaşılır bir yapıdadır ama aynı zamanda tecrübeli oyuncular için bile zorluklar içerir.

Her zaman bir şeylerin olduğu canlı bir park! Heykel, lamba, çit, kaya ve bitki gibi objeler parkınızı daha da çekici hale getirmek için çok sayıda seçenek sunar.

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..