Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '18

 
Kategori
Siyaset
 

Af Geliyor mu?

Af Geliyor mu?
 

"Erdoğan Özel Yetkisini Kullanarak Demirtaş'ı Af Eder mi?" başlıklı yazımı 10 Mayis'ta yazmıştım. Daha dört gün bile olmadı.

Bahçeli tıpkı erken seçimi dillendirerek Erdoğan tarafından kabül görüp 24 Hazran tarihinde seçimlere kapı aralamış olduğu gibi dün de af yasasının görüşülmesi adına bir çıkış yaparak kader mahkümlarının (her nasıl oluyorsa kader mahkümü? Adam öldürmek suçundan hapis cezası verilsin, sonra da kader böyle istedi savunmasıyla kitabına uydurularak af kapsamına alınsın, olur mu böyle şey!?) af edilmesi gerektiğini savunarak af çıkarılmasını istedi. 

Helal sana Bahçeli, gider ayak vefa borcunu ödemeye çalışıyorsun ya artık seni kimse tutamaz. Nasıl olsa ülke önümüzdeki dönemlerde Mhp diye bir parti olmayacak ve iki partili sisteme doğru gidilmektedir.

Bir kez daha helal sana ki, ne söylediyse o oluyor bu ülkede. 7 Haziran seçimleri sonrasında aynı gün seçimlerin tekrarlanmasını istedin, ülkeyi 1 Kasım seçimlerine yönlendirdin.

'Erken seçim' dedin, gerçekleşiyor..

Şimdi de af istiyorsun. O da gerçekleşecek merak etme sen.

Erdoğan, "Kesinlikle af yok!" dese de af kapıdadır unutmayınız (Terör suçluları hariç tutularak)..

Bugüne kadar hükümet tarafından hangi konu yalanlandıysa ertesi gün ilgili konu gündeme gilmiş ve gerçekleşmiştir. (Bu durum taa Özal döneminden beri klasikleşmiştir)

Peki, af gerçekleşirse Demirtaş tahliye edilebilr mi?

Elbette ki edilebilir..

Demirtaş cumhurbaşkanı adayıdır. Cumhurbaşkanı adayının yeri seçim meydanlarıdır.

 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..