Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '09

 
Kategori
Siyaset
 

Afedersiniz terörist beyler hanımlar…

Afedersiniz terörist beyler hanımlar…
 

Siz insanlarımızın canına kıyacaksınız, yaşam alanlarımızı yangın yerine çevireceksiniz, huzurumuzu bozacaksınız, hükümetin ve onun güvenlik güçlerinin hoş görüsünü arkanıza alacaksınız, bize hayatı zindan edeceksiniz.

İzmirde ufak bir tepki görünce zırıl zırıl ağlayacaksınız, demokrasiden, insan haklarından dem vuracaksınız, sadece güvenlik güçlerinin, hükümetin hoş görüsü değil, işbirlikçi, din bezirganı, iki yüzlü, ikinci cumhuriyetçi bir kısım köşe yazarı da yanınızda olacak.

Siz köpeksiz köyü görüp deyneksiz gezerken biz, sizin madur ettiğiniz büyük çoğunluk ne yapacağız? Sağ duyu mu sergileyelim? Her defasında af mı edelim, ne dersiniz. Orada bir durun bakalım. Haşa biz Allah mıyız?

İstanbulda teröristlerin veya yandaşlarının yaptığı huzur bozma işlemine sabrı taşan bir kısım yurttaş az bir tepki verdi.

Gazete manşetlerine bir bakar mısınız. “Ve silahlar çekildi” “korkulan oldu” “iş çığırından çıkıyor”

Ne demek bütün bunlar? Memleket yangın yerine dönerken iş çığırındamıydı. Her şey normaldide şimdimi anormal oldu.

Ülkede huzuru tesis edip yaşatmak birinci görevi olan hükümet ve onun güvenlik güçleri işlerini yapamazsa, bu gelişmeler normaldir. (Hiç arzu etmiyoruz ama başlangıç bile olabilir)

Biz bu filimi daha evvelde gördük. Artık seyretmek istemiyoruz. Ama birileri zorla vizyona sokuyor ve birileri de ellerini ovuşturarak hoş görüyor.

Ne yapalım yani teröristlerden ve yandaşlarından özür mü dileyelim?

2009-12-14

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..