Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbulda yaşıyorum, asıl mesleğim sigortacılık. Beraberinde 7 yıldır AKUT Arama Kurtarma derneği üye ve yöneticisiyim. Acil durumlarla ilgili gönüllü olarak eğitim ve seminerler veriyorum. Yorumlardan okuduğum kadarıyla, acil durumlar ve afetlerle ilgili mevcut bilgiler genelde çok yanlış. Bu nedenle bu sayfa aracılığı ile bu ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Dostlar bir deniz yıldızı da siz atarmısınız?

Geldiğimiz zamanlar ve yaşadıklarımız Şef!i haklı çıkardı. Geç mi ? Bence değil, hala umut var. İşte o umudu çoğaltmak için de bizlere çok iş düşüyor. Çabanızda kolaylıklar, sevgiler diliyorum.

02 Şubat 2007 18:40
Sosyal yenilik başarı örnekleri 5: Ortak akıl strateji toplantıları

Merhaba, yazılarınızı olabildiğince dikkatle ve keyifle okumaya çalışıyorum.Uygun bir zaman da tanışmak ve paylaşım için sohbet, beni mutlu eder.Ayrıca üyesi olduğum Derneğe ( AKUT ), katılımınız da. Sevgiler, iyi fikirler. Yaşar Özen

23 Aralık 2006 17:34
Dominant

Bu devasa kalabalığın ve koşturmanın içinde,beş milyar aynı türden yaratığın içinde..Benim bir hikayem ve bir "Ben'im" var " demişsiniz.Halbuki bilmezlerki,bu yaşamı oluşturan(lar),bu küçük ve farklı hikayelerdir,bu küçük gibi görünen büyük yüreklerdir..Tanımıyorum sizi ama ellerinizden sıkıyor ve yanaklarınızdan öpüyorum;benim bir hikayem var,bir "Ben"var dediğiniz için.Yolunuz hep aydınlık ve mutluluk dolu olsun.Sevgiler,iyi fikirler.

15 Kasım 2006 00:12
 
Toplam blog
: 19
: 1003
Kayıt tarihi
: 04.08.06