Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '19

 
Kategori
TV Programları
 

AFK 8. Yayın Yılı Kutlandı!

Çağatay Ulusoy'un ilk dizisi  AFK "Adını Feriha Koydum" Son dizisi de "Hakan: Muhafız" dizisidir. Her iki dizisi de unutulmazlar arasında yer alıyor.

Bundan tam 9 yıl önce başladı bu aşk hikayesi ve 8.yılını dün 14 Ocak'da doldurdu. Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya'nın biriklte başrolu oynadıkları "Adını Feriha Koydum" dizisi 14 Ocak 2011 yılında yayınlandı dizimizin ilk bölümü. Gönüllerde taht kurdu bu unutulmaz oldu. Feriha & Emir aşkı bir kapıcı kızının Üniversitede kaderlerinin "Gecelerin Veliahtı Emir ile hayatının kesişmesi ile başladı. İlk bölümünün Show Tv ekranlarında yayınlanması ile milyonlar onları tanıdı, sevdi. Her Cuma günü ekranlara gelen yeni bölümleri ile unutulmazlar arasında yer aldı ve fenomen dizi oldu.

67 bölüm 2 yıl boyunca ekranlara geldi. Neler yaşanmadı ki aralarında... Benin en çok hoşuma giden 56.bölüm olmuştu. 1 saat 40  dakika boyunca evin içinde ikisinin oynadığı 2 kişilik bir tiyatro oyunu oynadılar resmen. Neleri paylaşmadılar, neleri yüzleşmediler ki?  Emir Atilla İlhan'ın ölümsüz aşk şiirinden dizeler okudu. Feriha sessizce evin diğer köşesinden dinledi. Emir; "Ben sana mecburum bilemezsin" dedi. Yüreğinin en derininden gelen dizeleri okudu.

Feriha & Emir aşkı Dünyanın yüzlerce ülkesinde seyredildi ve adeta yaşandı. Hala daha yaşanıyor.

9 yıl geçti o yıllardan bu yana...

Çağatay Ulusoy, 8 yıl sonra bir unutulmaz diziyi daha imza attı.

THE PROTECTOR "HAKAN: MUHAFIZ"

Hakan: Muhafız" 14 Aralık 2018 tarihinde Netflix dizisi olarak ilk sezonun 10 bölümü ekranlarda geldi. 190 ülkede 128 milyon Netflix üyesi tarafından seyredildi ve çok büyük yankı uyandırdı. Daha ilk gününde IMBd puanı 9,4 ile zirveden girdi. 2019 yılı içinde diğer 10 bölümü de yayınlanacak! Daha 2 sezonu bitmeden Netflix yetkilileri tarafından 3 ve 4 sezonların çekileceği müjdesi de verildi. Bunun altında da "Çağatay Ulusoy'un giydiği tılsımlı gömlek mücizesi yatıyordu.

Akla gelen soru?

Çağatay Ulusoy Nereye Koşuyor?

Adını siz koyun! O artık bir Dünya sanatçısı. Şu günlerde Amerika da Los Angeles Sanata Monicada yeni hedeflerinin peşinde koşuyor, çalışıyor, düşünüyor.

O ülkemizde doğmuş bir mucize adam! Dünya insanı onu şimdiden kabul etti...

Yolun açık olsun, Çağatay Ulusoy. Bir gün gelecek senin Hollywood kırmızı halıda yürüdüğünü görecek Dünya insanı.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

  •  *Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..