Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '12

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

African mango ile zayıflamak

African mango ile zayıflamak
 

mango


Kilo bir çok insan için büyük bir sorun teşkil eder. Bazı insanlar kilolu olmayı fazla umursamaz. Bazıları ise hafif göbek yaptığında dahi çok kilo aldım psikolojisine sahiptir. Şahsen kiloyu dert eden tanıdığım çok insan var. Ayrıca çevreden de gözlemlediğim kadarıyla fazla kilosu olan kişilere yapılan "şişman şakaları" fazlasıyla rahatsız edici. Bunun yanı sıra alışveriş esnasında yaşanan zorlukları da göz ardı etmemek gerek. Herşey bir yana biraz kilolu ya da çok kilolu ve kiloyu dert eden insanlar önce kendilerine güzel gözükmek sonra da çevreye güzel görünmek için kilo vermeyi takıntı haline getirirler. Kimisi başarır kimisi başaramaz. Bu kilo vermek için ne kadar kararlı olduğuna bağlıdır.

Malum artık havalar ısındı. Tek parça kıyafetler,dar kesimli giysiler,bikiniler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayacak. Haliyle kilosundan dolayı rahatsız olan insanların ve kışın kilo alanların zayıflama zamanı da geldi. Annem fazla kilolu biri olmamasına rağmen hafif göbeği çıktığı zaman dert edinen birisi. Bir çok trend zayıflama uygulamalarını denediğini söyleyebilirim. Son günlerde dilinde dolanan zayıflama metodu ise african mango. Doktor Mehmet Öz 'ün bizzat tavsiye ettiği bir ürün.

African mango'nun içerisinde A,B,C vitaminleri ve Beta Karoten var. Metabolizmanın hızlanmasına ve dolaşım sisteminin düzenli hale gelmesini sağlıyor. İçerisinde lifli özelliği sayesinde karnın tok tutulmasına ve vücudda toplanan toksinlerin dışarı atılması gibi yararları olan bir ürün. Kısaca bitkisel bir ürün. Bir nevi doğal yağ yakmanızı sağlıyor.

Annem işe yaradığı söylüyor ki göbeğinin gittiğine bizzat şahidim,bu ürün zayıflama adına kullanılabilir. Hem spor yapanlar hem de spor yapmaya erinen insanlar kullanabilir. Tabi spor yapmaya erinen insanların şiddetle kullanmasını öneririm. 

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..