Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '17

 
Kategori
Tarih
 

Afrika En Eski Kıta Fakat Eskiden Kalmış Hiçbir Şey Yok

Afrika En Eski Kıta Fakat Eskiden Kalmış Hiçbir Şey Yok
 

Dünyanın her yerinde buralarda bir zamanlar insanlar yaşamışlar anlamında bir tarihi eser, belge, işaret vardır ama Afrika’nın sanki tarihi yok; sanki burada hiç insan yaşamamış.

Deve dikeni harabeleri, kaplan kulağı anıt mezar, yeşil gözlü zürafa heykeli… Ya arkadaş ilk insanlar burada ortaya çıkmadı mı? Hem de 200 bin yıl önce. Buranın nasıl tarihi olmaz! Tarihi varsa kanıtı nerede.

Hadi diyelim Afrika’da ortaya çıktık ama orada durmadık, dünyanın dört bir yanına dağıldık… Peki, o zaman bugünkü bir milyar Afrikalının ataları kim?

Koca Afrika’da tarihten kalma bir heykel bile yok… Mısır piramitlerini saymayın orası Ortadoğu. Gerçekten Afrika’nın tarihi yok.

Eskiden kalma ne bir devlet ismi, ne medeniyet, ne imparatorluk… Eğer burada insan yaşadıysa(ki bir milyar Afrikalının mutlaka geçmişi vardır) binlerce yıldır bunlar naptılar, geyik boynuzu mu saydılar…

Şöyle bir ihtimal de ortaya çıkıyor: Bugünkü Afrikalılar Afrika’ya başka yerden geldiler. Ya da bunlar hiç gelişemediler, gerçekten geyik boynuzu saydılar!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..