Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '11

 
Kategori
Mizah
 

Afro afro aforizmalar 1

Afro afro aforizmalar 1
 

Bana sorarsanız Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yaşayan vatandaşlara üzeri yazılı çıkartmalar dağıtılsın. Çıkartmalar 30*40 ebadında olsun Türkçe ve Kürtçe yazılı olsun ( ne de olsa özerklik ilan edildi artık iki dilli hayata alışmak lazım.) ve üzerinde “Ben asker veya polis değilim!” yazsın. Bu çıkartmalar vatandaşın sırtın yapıştırılsın, çünkü ne geliyorsa oradan geliyor. 

 

Ayrıca gene bu bölgelerimizde halı saha maçı yapacak memurlara, “Kaybedilen candan müessesemiz mesul değildir!” yazılı taahhütnameler imzalatılsın. Ayrıca oyunculara üç renkli kurşun geçirmez yelek ve kask dağıtılsın ki her oyuncu “halkların kardeşliğini” ta yüreğinde hissedebilsin. Ayrıca, halı sahaya eşlerini getirenlere, sahada eşine yakın pozisyon verilerek cennete beraber gitmeleri konusunda kolaylık sağlansın ve bu bir genelgeyle duyurulsun. 

 

Bebek katletmekten hoşlanan sapıklar ve onların fanları için Marmara’da bir ada tahsis edilsin, adaya “ Apo Paşa” adında bir kulüp açılsın, kulübe girenlere birer elektrikli tasma takılsın. İki dakikada bir “Ha.tir!” demeyenleri elektrikli tasma çarpsın. Adaya da özerklik verilsin. 

 

Amerikan evlerindeki yuvarlak kapı topuzları değiştirilip, bildiğimiz kapı kolu haline getirilsin, hiç mi “moment” diye bi şey duymadınız kardeşim? 

 

Coca Cola evlere de premix servisine başlasın! 

 

George Lucas, Star Wars’a son bir üçleme çeksin! 

 

Tarafsızlıkta yön kaybedenlere birer ahlâk pusulası verilsin. Her tarafı meşru görenlerin beraberlerindekileri de uçuruma savurmasına engel olmak lâzım. 

 

Düşünen adamların ciddiyetiyle dalga geçip de doğrusunu bildiğini sanan salaklara “Mağrur ol lan abicim, senden büyük kim var ki?” baskılı ROK fotoğraflı tişörtler dağıtılsın. 

 

Osururken kitap okumak, okumamaktan evlâdır. 

 

 

 
Toplam blog
: 153
: 503
Kayıt tarihi
: 11.02.11
 
 

Eczacıyım, memlekete meraklıyım.....