Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

16 Temmuz '08

 
Kategori
Astroloji
 

Ağaç Falı

Ağaç Falı
 


Bakınız!.. Celtic astrolojisinde insanlar, doğum tarihlerine göre yıldızların yerine, kişisel özellikleri açısından ağaçlar ile özleştirilmişler... Hemen altta, doğum tarihinize göre ağacınızı ve daha altta da, ağacınıza göre özelliklerinizi bulabilirsiniz.


* 1 - 11 Ocak & & & Köknar

* 12 - 24 Ocak & & & Karaağaç

* 25 Ocak - 3 Şubat & & & Selvi

* 4 - 8 Şubat & & & Kavak

* 9 - 18 Şubat & & & Sedir

* 19 - 28 Şubat & & & Çam

* 1 - 10 Mart & & & Salkımsöğüt

* 11 - 20 Mart & & & Ihlamur

* 21 Mart & & & Meşe

* 22 - 31 Mart & & & Fındık

* 1 - 10 Nisan & & & Üvez

* 11 - 20 Nisan & & & Akçaağaç

* 21 - 30 Nisan & & & Ceviz

* 1 - 14 Mayıs & & & Kavak

* 15 - 24 Mayıs & & & Kestane

* 25 Mayıs - 3 Haziran & & & Dişbudak

* 4 - 13 Haziran & & & Gürgen

* 14 - 23 Haziran & & & İncir

* 24 Haziran & & & Huş

* 25 Haziran - 4 Temmuz & & & Elma

* 5 - 14 Temmuz & & & Çam

* 15 - 25 Temmuz & & & Karaağaç

* 26 Temmuz - 3 Ağustos & & & Selvi

* 4 - 13 Ağustos & & & Kavak

* 14 - 23 Ağustos & & & Sedir

* 24 Ağustos - 2 Eylül & & & Çam

* 3 - 12 Eylül & & & Salkımsöğüt

* 13 - 22 Eylül & & & Ihlamur

* 23 Eylül & & & Zeytin

* 24 Eylül - 3 Ekim & & & Fındık

* 4 - 13 Ekim & & & Üvez

* 14 - 23 Ekim & & & Akçaağaç

* 24 Ekim - 11 Kasım & & & Ceviz

* 12 - 21 Kasım & & & Kestane

* 22 Kasım - 1 Aralık & & & Dişbudak

* 2 - 11 Aralık & & & Gürgen

* 12 - 21 Aralık & & & İncir

* 22 Aralık & & & Kayın

* 23 - 31 Aralık & & & Elma


KÖKNAR...

Güzel olan her şeyi sever. Sofistike ve kadirşinastır. Bazı zevkleri sıradışıdır. Dik başlı, fikirlerini kolaylıkla değiştirebilen, bencil olmasına rağmen kendisine yakın olan insanlarla ilgilenen biridir. Mütevazı olduğu pek söylenemez, hırslıdır. Memnun edilmesi hayli zor bir sevgilidir. Fazlaca arkadaşı olmasına rağmen, gerçek dostlar edinmede oldukça zorlanan biridir.


KARAAĞAÇ...

Müşfik, giyimine özen gösteren, fiziksel olarak düzgün, isteklerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisi altta olmayı sevmeyen biridir. Cömerttir. Başkaları için karar vermeyi sever. Dürüst ve çok sadık bir eştir. Pratik zekâsı ve gayet iyi bir espri anlayışı vardır.


SELVİ...

Güçlü, fiziksel olarak kaslı, her türlü ortama uyum sağlayabilen, hayatla pek fazla uğraşmayan, iyimser, hoşnut ve paraya meraklı biridir. Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur, lâkin bir o kadar da sadıktır. Yalnızlıktan nefret eder.


KAVAK...

Yalnızca gerektiği zaman cesaretli olan, kendine fazla güvenmeyen biridir. Arkasının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever. Fazla seçicidir. Genellikle yalnızdır. Kin tutar. Artistik bir tabiatı vardır. İyi bir organizatördür. Felsefi takılmaktan hoşlanır. Fakat her durumda güvenilir biridir. İlişkilerini de hayli önemser.


SEDİR...

Zarif, lüksü seven, her türlü ortama ayak uydurabilen, sağlığına dikkat eden, kendine oldukça güvenen, başkalarına da biraz tepeden bakan biridir. Başkalarını etkilemeyi sever, kararlı ve sabırsızdır. Çabuk karar verir. Becerikli ve iyimserdir. Tek ve gerçek aşkını beklemeyi yeğler.


ÇAM...

Dinç ve güçlüdür. Uyumlu ilişkileri sever. Nasıl rahat edilebileceğini iyi bilen, doğal ve hareketli biridir. Fazla arkadaş delisi değildir ama iyi bir partnerdir. Çabuk aşık olur fakat ateşi çabuk söner. Güvenilir ve pratiktir. Her şeyden kolayca vazgeçebilir. İdeal olanı bulana kadar her şey gelip geçicidir.


SALKIMSÖĞÜT...

Güzel, etkileyici ve hayli melankoliktir. Seyahat etmeye bayılır. Güzel ve zevkli şeylere çok meraklıdır. Hayalperesttir. Dürüst fakat kaprislidir. Başkalarının duygularına önem verir. Sezgileri kuvvetlidir. Çabuk etki altında kalır ama beraber yaşanması çok zordur. Aşık iken acı çeker fakat demir atabileceği birini bulabilir.


IHLAMUR...

Kavga ve tartışmadan nefret eder. Hayatın ona getirdiklerini kabullenir. Çalışkandır, bencilliği ve tembelliği hiç sevmez. Stresli biridir. Yumuşak huylu ve merhametlidir. Arkadaşları için hiç çekinmeden fedakârlık yapabilir. Becerikli olmasına karşın bunları değerlendirmesini bilmez ve mızmızdır.


MEŞE...

Hareketli biridir. Ayaklarını yere sağlam basmak ister ve işini şansa bırakmayı sevmez. Sağlam yaradılışlı, güçlü, cesur, bağımsız ve girişkendir. Acıma duygusu fazla yoktur.


FINDIK...

Anlayışlı, çekici, insanları etkilemeyi bilen, fazla talepkâr olmayan, sosyal hayatta aktif ve girişken, hattâ dövüşken biridir. Psikolojik durumu çok çabuk değişebilir. Popülerdir. Kaprisli bir aşıktır fakat dürüst ve eşine toleranslı davranır. Kusursuz bir yargı yeteneği vardır.


ÜVEZ...

Dikkat çekmeyi seven, neşe verici, bencillikten uzak biridir. Yaşama bağlıdır. Yerine ve duruma göre hem bağımlı, hem bağımsız olabilir. Zevklidir. İyi bir eş olur lâkin çok zor affeder. Hassas, duygusal, tutkulu ve artistik özellikleri vardır.


AKÇAAĞAÇ...

Hayal gücü orjinalliklerle dolu, hiç de sıradan olmayan biridir. Hırslı, gururlu, utangaç, kendine güvenen, yeni deneyimlere aç bir kişiliği vardır. Hafızası kuvvetlidir ve çok kolay öğrenir. Genellikle gergin ve sinirli bir yapısı vardır. Aşk hayatı biraz karmaşıktır. Başkalarını etkilemeyi sever.


CEVİZ...

Garip ve zıtlıklarla dolu biridir. Agresif ve egoisttir. Beklenmedik tepkiler ortaya koyar. Asil bir ruhu vardır. Spontanedir. Çok hırslı olup hiç esnekliği yoktur. Alışılmışın dışında, zor bir eştir. Hayli zor beğenir. Yalnızca takdir eder. Tutkulu ve çok kıskançtır. Enteresan stratejiler üretir. Uyum göstermek için fazla fedakârlık etmekten hoşlanmaz.


KESTANE...

Alışılmadık bir güzelliği olmasına rağmen insanları etkilemek gibi bir derdi yoktur. Doğuştan diplomat, adil ve neşelidir. Çok kolay huzursuzluğa kapılır fakat her türlü ilişkisinde hassastır. Bazen olağandışı davranabilir. Sevgili bulmakta güçlük çeker.


DİŞBUDAK...

Farklı bir çekiciliğe sahiptir. Hayat dolu, düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biridir. Hırslı, akıllı ve yeteneklidir. Kaderine hükmetmeyi sever, egoist olmaya da elverişlidir. Bununla beraber güvenilir biridir. Ara sıra da olsa beyni kalbine hükmedebilir. İlişkilerini hayli ciddiye alır ve sadıktır.


GÜRGEN...

Dış görünüşüne ve bakımlı olmaya dikkat eder. Sakin ve güzeldir. Zevk sahibidir. Başkalarını da kendinden fazla düşünür. Yaşamı mümkün olduğu kadar kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. Farklı sevgiler bulmak ister ve ilişkilerinde kibardır. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz. Genellikle başkalarına güvenmez. Kararlarından da asla emin değildir.


İNCİR...

Çok güçlü, bağımsız, tartışmalara ve zıtlıklara fazla izin vermeyen, aile hayatına düşkün, iyi bir baba ve hayvanseverdir. Sosyal bir kelebek gibidir. Espriden anlar, akıllı ve pratiktir. Fakat aylaklığı ve tembelliği de sever. Bencilliği vardır.


HUŞ...

Hayat dolu, arkadaş canlısı, etkileyici, mütevazı, gösterişten uzak, aşırılıklardan hoşlanmayan, kaba şeylerden nefret eden biridir. Sakin ve doğal bir yaşamı tercih eder. Fazla tutkulu değildir. Hayal gücü yüksek ve az hırslıdır. Sakin ve uygun ortamlar yaratır.


ELMA...

Cazibeli, etkileyici ve fiziksel olarak dikkat çekicidir. Flörte düşkün ve maceraperest ama hassas ve her zaman aşık bir tiptir. Sevmeye ve sevilmeye meraklıdır. Hassas ve sadık bir eştir. Cömerttir. Bugün için yaşar. Bilimsel konulara yeteneği vardır. Hayal gücü de oldukça yüksektir.


ZEYTİN...

Güneşi ve sıcak havaları sever. Makul biridir. Agresif davranışlardan ve şiddetten kaçınır, kibar duyguları vardır. Sakin ve toleranslıdır, hassastır, kıskançlıktan uzak bir yapısı vardır. Adalet duygusu gelişmiştir. Okumayı ve sofistike insanlarla muhatap olmayı sever.


KAYIN...

Zevk sahibidir. Görünüşe ve kendi görüntüsüne önem verir. Materyalistik sayılır. Yaşamı ve kariyeri için çok ve düzenli çalışır. Ekonomiktir ve gereksiz risklere girmez. Makul bir tiptir. Spor ve diyetle fiziğine dikkat eder.

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..