Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '16

 
Kategori
Deneme
 

Ağaç hareketi devrimleri/Yeme içmenin amacı beslenme değil zevk, temizliğin sağlık değil güzellik

Ağaç hareketi devrimleri/Yeme içmenin amacı beslenme değil zevk, temizliğin sağlık değil güzellik
 

Kerim Korkut akıllı yaşamanın değil güzel yaşamanın doğru olduğunu gördü. İnsanların isteği de bu yönde ve dünyanın yapısı da buna uygun. Kereviz faydalıdır ama mutlu etmez. Hani güzelleştirecekse yeriz.

Bilime de bilgiye de karşıymış gibi görünen bu romantik düşünceler bize Satürn yolunu açacak. Uzaya uzay aracıyla değil hayallerinizle gidersiniz.

Ey insanlık, biliyor musun aslında zaten söylediğimizi yapıyorsun ve doğru yapıyorsun. Ancak iraden “doğrucuların” tehdidi altında. Zevke giden yol en doğru yoldur.

Dünyaya bir bakın iki gurup göreceksiniz: Zevk ile ilgilenenler/sadece yaşamak isteyenler ve doğrucu tatminsizler. Adam bahçesindeki muzu yemiyor çakalistana muz ağacı dikmeye gidiyor.

Ey insanoğlu, bilmelisin ki yaptığın şeylerin çoğu doğru. Şeyinin keyfini düşünüyor muşsun; iyi ediyorsun. Ama işte önüne konulan kara kapkara kitap nedeniyle kafan karışık.

Bir gafil bana “Hasan Sabbah’ın zavallı kopyası” demiş. Teşekkür ediyorum kendisine; Timur olup kelle kesmektense Hasan Sabbah olup zevkten ölmek daha iyi, Elbruz dağları yanlış tarafa devrildi!

Bilemiyorum; Tanrı’nın düzeni mi, şeytanın düzeni mi… Ya da belki bilmiyoruz/anlamıyoruz, Tanrı’nın düzeninde Hasan Sabbah var şeytanın düzeninde doğrucu tatminsizler.

Bu sapık fikirleri(öyle diyorlar) nedeniyle Kerim Korkut’a yardım edecek misiniz? Benimle beraber gelecek misiniz?

 

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..