Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '15

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Ağda nasıl yapılır? Püf noktaları

Ağda nasıl yapılır? Püf noktaları
 

ağda yapımı


Yüze, genital ve bacaklara ağda yapacak olan kızlarımız hep hatalı yaptıklarından dolayı acı çekmeleri normal oluyor. Biraz dikkatli olduktan sonra ağda acılarından korunabilirler. Kadınların her ay mutlaka yaşadığı temel sorunlardandır. Tüyü bölgelerinin alma işlemleri onların canını en çok sıkanlar olabiliyor. Bu işlemler acılı ve ağrılı olabilir. Doğru ağda yapmak acılardan sizi koruduğu gibi hızlı şekilde beden temizliğini yapmanıza olanak sağlamaktadır. Püf noktaları ile evde ağda yapımını kolay şekilde öğrenebilirsiniz. Ağda nasıl yapılır demişken doğru ve yavaş şekilde yapılması önemlidir. Püf noktalarına dikkat ederek ağdanızı yapabilirsiniz.
 
Ağda yapacağınız bölgenin ilk önce temiz ve kuru olmasına dikkat ediniz. Ağrılı ağda istemiyorsanız eğer eczanelerden uyuşturucu sprey ve bez alabilirsiniz. Acı hissetmenizi azaltacak, acı hissinin kaybı için krem sürmelisiniz. Dışarıdan kremler alarak bu işlemi yapmanız mümkündür. Emla markalı krem olarak acınızı azaltabilirsiniz.
 
Ağda türüne karar verdikten sonra seçiminizi yapmalısınız. Ağdanızı hassas ciltlere göre ılık olanı tercih etmeniz mümkündür. İlk önce süreceğiniz yere göre ağdayı sıcak bir suyun içine yumuşamasını sağlayınız. İstediğiniz kıvama geldikten sonra kullanıma hazır olacaktır. Sir ağdaları tercih edebilirsiniz tüye yapıştığı zaman zarar vermeden çıkartacaktır.
 
Bacaklarınıza orta ayarda ağda yapıştırınız ve ters yönde çekiniz.
 
Genital ve koltuk altlarına ince ağda yapıştırarak seri şekilde tüylerin çıkış yönünün tersine çekiniz. Hızlı yapmazsanız eğer acı hissetmeye başlarsınız yapması çok daha zor olur.
 
Yüz bölgesi ince olup bıyık kısmına sol, sağ ve orta olmak üzere üç kerede yapınız.
 
Ağda yapımında hür dikkatli olmak gerekiyor. Acılı anların yaşanmaması için adım adım ilerleyerek ağda yapımınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Ağda nasıl yapılır? sorusuna her defasında detaylı anlatımla göstermemize rağmen benimsenmesi gerekiyor. Direkt olarak uygulanacak ağda faydadan çok zarar getirerek derinizin tahriş olmasına sebepte olabilir.
 
 
Toplam blog
: 7
: 27080
Kayıt tarihi
: 01.12.14
 
 

Felsefe ve fizik alanında oldukça merak saran bir insanım. Lise eğitiminden sonra kendi kişisel g..