Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Erdoğan Özgenç DOST MECLİSİ

http://blog.milliyet.com.tr/erdoganozgenc

08 Şubat '13

 
Kategori
Futbol
 

Ağızdan çıkanı duymak lazım...

Ağızdan çıkanı duymak lazım...
 

AĞIZDAN ÇIKANI...

Kadim dostumuz ancak ezeli rakibimiz Galatasaray Kulübü Divan Başkanı İrfan Aktar'ın Fenerbahçe kulübüne yönelik yaptığı açıklamalar da yer alan; "Bazı yöneticilerin ağır bir travma içinde olduğunu düşünüyorum. Yaşadıkları şeyler var. Bir yıl hapiste kalınmış olması da önemli" ifadesi bana göre son zamanlarda tartışması yapılan "ırkçılık" tartışmalarında konu olan sözlerden daha ağır bir yaklaşımdır...

İnanıyorum ki Galatasaraylı çok dostum böyle düşünmemekte ve söyleyeni şiddetle kınamaktadırlar...

Bir kere bazı mevkilerin unvanların dedikodularla sağdan soldan durumlara bakarak yorum yapması, kastını aşan konuşmalar yapması son derece sakıncalıdır.

Türk futbolu son yıllarda hiç olmadık kadar büyük sorunlara gebedir. Seversiniz veya sevmezsiniz ama Fenerbahçe kulübünün başına gelenler hiç de yabana atılacak küçümsenecek hatta korkulmayacak durumlar değildir.

Kulübümüz büyük bir saldırıya uğramış bazı odakların hedefi haline gelmiş ancak özellikle taraftarların büyük hoşgörüsü itidalli yaklaşımı ve kulüp sevgisiyle başarıyla atlatılmıştır. Halen bazı sorunlar çözülememiş de olsa Fenerbahçe kulübünün taraftarlarıyla kenetlenerek yaptığı mücadele dünya spor tarihinde yakın gelecekte altın harflerle yazılacaktır.

Umarım herkes yerinin ne olduğunu ağzından çıkanın nereye gideceğini kimlere nasıl ne için zarar verebileceğini görür özellikle idarecilerle yöneticilerle ve Başkanlarla büyük görevlerin düştüğünün farkına varır.

Yoksa yakın gelecekte Türk Futbolu ve özellikle üç büyük kulübümüz çok büyük zarar görmeye başlayacaktır.

Hiç kimse unutmasın kin ve nefret hiç bir kişiyi toplumu ve kurumu asla layık olduğu yerlere taşıyamaz bilakis toprağa gömer...

Hayırlı Cumalar...
 
Erdoğan ÖZGENÇ

 
Toplam blog
: 846
: 425
Kayıt tarihi
: 26.06.12
 
 

Emekli banka müdürüyüm ama kart vizitimde "insan" yazıyor. Adana'da ikamet ediyorum. Herk..