Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Ağlama değmez hayat

Ağlama değmez hayat
 

milliyet.com


Süper lig de son 2 haftaya girilirken Ankaragücü Başkanının ortamı germe çabaları şaşırtıcıydı. Birdenbire gereksiz açıklamalarla gündeme oturmakla kalmadı bu işe Bursaspor'u da alet etti. Kardeş kulüp ilan edilen takımın rakibiyle maç yapılacak olması etik miydi ya da Ankaragücü Başkanı etikten bihaber miydi bilinmez.

Artık lig ilginç bir hal aldı, Beşiktaş ile Galatasaray arasında 3. lük 4.lük mücadelesi geçecek gibi. Bu durum önümüzdeki hafta sonu oynanacak maçlara renk katabilir, sanırım iki dost takımın çıkarları çakışmış durumda.

Fenerbahçe açısından baktığımızda iyi bir sezon geçti denilemez belki ama ayağa kaltığı dönemde iyi performans gösterdiği açık. Rakiplerine gözyaşı döktüren bu takımın son maçını kazanacak inanca sahip olduğunu düşünüyorum.

Rakip takım Bursaspor! Buraya dikkat etmek gerek zira ligimizin ne kadar renkli hale geldiğinini göstergesidir bu. Gerçekten iyi bir rakip, harika bir kent ve bu başarıyı hatta şampiyon olmayı hakediyorlar.

Bundan bir kaç yıl öncesinde Beşiktaş'ın maçlarını anlamsız (manidar) bir şekilde, Bursaspor'un rakiplerine kaybetmesiyle ligden düşen ve o zamana kadar dört büyükler dışında ligden düşmeyen tek takım ünvanını elinde bulunduran Bursaspor şimdi öcünü alıyor belki de. Beşiktaş ile son hafta oynayacakları maçta lig şampiyonluğu ve avrupaya gidecek takımlar listesi belli olacak artık Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili konularda bile sözü geçen bir takım oldu.

Başarılarının devamı güzel olur hatta Bursaspor bu ligde şapiyonlukta görür ama bu sene olmazsa sevinirim.

 
Toplam blog
: 59
: 459
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

23.11.1977 doğumluyum, nüfus kağıdımdan belli olur memur çocuğuyum. Aslen Erzurumluyum. Evliyim iki ..