Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '18

 
Kategori
Astroloji
 

Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos Ayı Burç Yorumları
 

Burç Yorumları


Merhaba, Temmuz ayını iyisi ve kötüsüyle geride bıraktık. Şimdi önümüzde yaz aylarının en sıcak olanı Ağustos var.  Ağustos ayında sadece havalar değil gündemlerde sıcak olacak. Çünkü Venüs artık Teraziye geçiyor ve peşinden Güneş tutulması bir de üzerine Dolunay deneyimleyeceğiz.

Peki genel olarak Ağustos ayının teması ne olacak?
Geçen Ay tutulması yazımda bahsettiğim gibi Güneş tutulmasıyla birlikte artık 2 yıldır başlamış olan her konu ve tema artık sonlanacak. Hepimiz zorlu süreçlerden geçtik. Farklı farklı konularda sınandık 2 yıl boyunca. Yeri geldi isyan ettik, haksızlıkların karşısına dikildik, çabaladık sonra durduk. Kabul ettik, yorulduk, kırgın bir kalp ile baktık önümüze. İstemeyerekte olsa çırpınışlarımızın karşılığı olmadığı için boyun eğdik. Bazılarımız umudunu tamamen kaybetti artık tamam dedi, hayallerini erteledi, farklı konulara odaklanmaya çalıştı ama olmadı… Sürekli dönüp dolaşıp aynı yere geldik. Aynı konular hep gündemimizde oldu. Bazılarımız ise umudunu hiç kaybetmedi. 2 yıldır verdiği savaşın sonunu görebilmek için canını dişine taktı. Engeller yıldıramadı yoluna hep bildiği gibi devam etti. Gökyüzü bizi 2 yıldır çok zorladı herkes için farklı farklı konular da olsa bir yorgunluk var bunu kabul ediyorum. İşte şimdi bu tutulma herşeyin çözüldüğü bir dönem olacak. Gün doğumu gibi düşünebilirsiniz, belirsizlikler, kısır döngüler, talihsizlikler, çıkmazlar bu tutulma ile aydınlanacak üzerimizde ki kara bulutlar dağılacak ve tepelerin ardından Güneş tüm heybetiyle doğacak. Verdiğimiz emeklerin karşılığını alabilmemiz için. Yaptığımız tüm iyilikler ve kötülükler bir süzgeçten geçip terazide tartıldıktan sonra hepimizin hayatına aynı şekilde geri dağıtılacak. Üzülenler, kalbi kırık olanlar sevinecek, artık somut bir sonuç görebilecekler. Kötüler ve kötülüğe neden olanlar içinde bir sonuç dönemi onlar da kendi ektikleri şekilde sonuçları alacaklar. Bu dönemi hasat zamanı olarak düşünebiliriz.

Ağustos ayı bir tünel gibidir, geçmiş dönemlerde yaptığı hataları bilen, yada tamamen kadersel tıkanmalar yaşayan ve bunun farkında olan herkes bu tünelden geçip başarıya ulaşacaktır.

Kısır döngüleri kırın, üzerine gidin her konunun, umutsuzluğa düşmeyin, hangi konularda fazla hırslısınız düşünün ve bu konular ile ilgili akışa teslim olun, olsun yada olmalı diye direnç göstermekten vazgeçin. Allah’ın akışına sığının…

Tutulma Aslan burcunun 12. Derecesinde gerçekleşiyor, bu demek oluyor ki tutulma döneminde gösterişler, ego savaşları, kendini öne çıkarmaya çalışma, fazla alıngan ve gururlu olma, ilişkilerde ego çatışmalarından kaynaklanan gerilimler, patron-müdürlerde kendini daha fazla göstermeye çalışma ve gereksiz emirler gereksiz tavırlar, aile içinde kim lider tartışmaları baskın gelecektir.

Biraz lükse düşkün olabiliriz, gereksiz para harcamaları yapabiliriz, bakımlara, kuaförlere koşabiliriz. Bir imaj yenileme çabaları görebilirsiniz herkeste. Herkes tarafından kabul görülmek isteyebiliriz, karşımızdakilerden çok fazla ilgi sevgi bekleyebiliriz.

Merkür Retrosuda baş rolde. E bu demek oluyor ki elektrik elektronik aletlerimize çok dikkat etmeliyiz.

Gelelim Burçlara göre Ağustos ayının neler getireceğine;

Koç;
Ağustos ayı sizler için ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor, bu dönem ilişkilerinizde kıskançlık duygusu hakim olabilir, gereksiz kuruntular, eşi-sevgiliyi aşırı sıkma ve takip etmeler artabilir. Bu nedenlerle kavgalar tartışmalar çıkabilir daha sakin kalınması gerekiyor. Eğitim ve iş hayatınızda ise iyicil açılar var. Tam istediğiniz gibi bir okula yada eğitime başlayabilirsiniz, sizin için verimli olacaktır. İş hayatında ise sakin bir ay olacak gibi. Rutin işlerinizle ilgileceksiniz. Ama bu ay için eğer ki görünümünüzde değişiklik yapmayı düşünürseniz maalesef hiç iyi açılar yok. Lütfen erteleyin ve biraz daha düşünün üzerine. Hemen estetik operasyonlara kalkışmayın.

Boğa;
Bu ayın teması düşünceler, fikirler üzerine olacaktır. Çok okuyup fazla meraklı olacaksınız. Felsefe üzerine yazılar okuyabilir bu konularla ilgili fazlaca düşünebilirsiniz. Yazılar yazmak istersiniz, fazlaca sorgulamacı olabilirsiniz. İş alanında ise fazla sivrilmeyin diyorum. Bu ay göze batmamanız, ani çıkışlar yapmamanız gerekiyor. Sonuçları pek istediğiniz gibi olmayabilir. Üstlerinizin biraz daha huyuna gitmenizi tavsiye ederim. Eğer üst sizseniz ekibinizin üzerinde fazla baskı oluşturmayın ani isyanlarla istifalarla karşılaşabilirsiniz ve o pozisyonu tekrar doldurmakla uğraşabilirsiniz.  Ev değiştirmeyi düşünebilirsiniz, açılar ise bu konuda sizi destekliyor olacaktır.

İkizler;
Bu ay ikizler burcu için fazlaca duygusal geçebilir. Kafa karışıklığınız artabilir. Bir konu üzerinde karar vermekte zorlanırsınız. Defalarca üzerinden geçebilirsiniz buda sizi manevi anlamda yorabilir. Biraz hassas ve kırılmaya müsait olursunuz. Ama temposu da bir hayli yüksek bir ay olacak. İş alanında bu aralar çok yoğun olabilirsiniz, birçok şeyle ilgilenmeniz gerekebilir.  Bu ay bazı insanların size yalan söylediğini ve kandırıldığınızı öğrenebilirsiniz yada karşınıza yalancı birileri çıkabilir dikkat edin derim, aşk konusunda şanslı etkiler mevcut, fazlaca flörtöz olabilirsiniz. Bu ay araba almayı düşünüyorsanız ertelemenizi tavsiye ederim. Tutulma ise akrabalar evinizi etkiliyor, yakın çevrenizde sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Yengeç;
Ağustos ayı sizi biraz içe dönük, daha yalnız kalma ihtiyacınızın arttığı bir psikolojiye sokabilir. Bilinçaltı çalışmaları ve meditasyonlar yapabilirsiniz, bu konulara olan ilginizde bir artış gösterecektir.  Ev değiştirebilir, yada ev alıp satabilirsiniz. Bu konularda şansınız yüksek ama kontratlara sözleşmelere lütfen dikkat edin.  Evlilik ve ilişkiler çok verimli bir dönemde. Tutulma ise para evinizde kendinize yeni para kaynaları bulabilrsiniz yada para kazanma biçiminiz değişebilir. Gelen-giden para dengenizi iyi kurmanızı tavsiye ederim. Fazla borca girmeyin.

Aslan;
Bu dönemin en çok yorulan ve kırılan burcu siz oldunuz. Fazlaca hayat üzerinize geldi. Artık son düzlüktesiniz. Bu ay ile birlikte hayatınızı kökten etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar çoğunlukla size artı katar. Ama bazı konularda ani çıkışlar yaparak ani kararlar vermeyin. Üzerine iyice düşünün. Aile ile olan ilişkileriniz biraz yıpranabilir bu dönem kimseyle tartışmaya girmeyin, kalp kırmamaya özen gösterin.  Tutulma sizin dış görünüşünüz üzerine olacaktır. Kendinizi beğenmeyebilir değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Bu gibi müdahaleler için biraz beklemenizi tavsiye ederim, hakkınızda yapılmış bazı dedikodular kulağınıza gelebilir. Lütfen fazla üzerine düşmeyin.

Başak;
Ağustos ayı ile birlikte para evinizde iyi enerjiler hakim olacak, bir takım maaşınıza iyileştirmeler, gelirlerinizde artış olabilir. Tutulma ise bilinçaltı evinizde gerçekleşiyor. Geçmişte kalmış konular bu ara sık sık aklınıza geliyor olabilir. Bu konuları fazlaca gündeminize taşıyıp enerjinizi düşürmeyin. Bilinçaltı temizliği yapabilirsiniz. Çok faydasını göreceğinize eminim. Bu birkaç aydır belli bir hastlalıkla uğraşıyorsanız güzel sonuçlar alabilirsiniz, iyileşmeniz olası. Ama ikili lişkilerde biraz stresli bir dönem olacak. Tartışmalardan uzak kalın.  Her hangi bi yeni başlangıç yapmak içinde uygun değildir. Bir sözleşme yada kontrata imza atacaksanız 2 kere düşünün derim.

Terazi;
Bu ayın yıldızı sizsiniz. Venüs sizin burcunuza geçiyor ve aşk eviniz bereketleniyor. Bu ay ruh ikizinizi bulabilirsiniz, insanların gözü sizin üzerinizde olacaktır. Toplumlarda farkedilecek açıkçası ışıl ışıl parlayacaksınız. Evli olanlar ilişkilerine yeni heyacanlar katabilir. Gündeminiz de baya bir yoğun gözüküyor. Bu ay evde durmayın dışarıya atın kendinizi. Özellikle bekar olanlar için gerçek aşkın kapıyı çalması an meselesi.

Akrep;
Bu ay ilişkilerinize extra özen göstermelisiniz. Ani ayrılıklar gündeme gelebilir. Kavgalar, tartışmalar bir yerine iki götürecektir. Eğer gönülden bağlı olduğunuz birisiyle birlikteyseniz lütfen dilinize hakim olun. İş alanında ise şanslı olacaksınız. Açılar gayet iyi, yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Mevcut işinizde yükselmeler olabilir.  Eğitim hayatında iseniz bazı konularda korku duyabilirsiniz, gelecek kaygısına düşebilirsiniz, sakin kalın ve hayırlısını dileyin. Unutmayın ki emek verdiğiniz taktirde karşılığını mutlaka alacaksınızdır.

Yay;
Bu ay manevi konularda enerjiler çok iyi, akrabalarınız, yakın çevrenizden destekler alabilirsiniz. Kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Onca soruna rağmen bir çok konuda belli bir olgunluğa eriştiniz ve artık kendinize çıkar yollar bulabiliyorsunuz bu güçlü duruşunuz taktir toplayacak. Eski sevgililer gündeme gelebilir. Yeniden barışmalar olabilir. Geçmişte yaşadığınız sıkıntıları artık düşünmeyin. Kendinizi motive edin ve hedeflerinize odaklanın. İş yerinizde üstlerle olan iletişiminize dikkat edin. Bekar olan yaylar bu ay aşk kapınızı çalabilir. Evliler için de güzel etkiler mevcut.

Oğlak;
Ağustos ayı ilişlilerinizde zorlanacağınıza işaret ediyor. Kafanız çok karışacak, karar vermekte zorlanacaksınız. En iyisi akışta kalın ve yüreğinizi dinleyin sevgili Oğlaklar. İş hayatınızda ani atılımlar yapabilirsiniz, bir fikiri hayata geçirirken aceleci davranabilirsiniz. Biraz daha sakin kalmakta fayda var. Kariyerinizde olumlu gelişmeler olacak. Eğitim hayatı içerisinde iseniz emeklerinizin karşılığını alacağınız bir dönem olacak. Aile içerisinde ufak gerginlikler olabilir. Kendinizi bu aralar değersiz hissedebilirsiniz. Buna kendinizi inandırmayın.

Kova;
Sevgili Kovalar, geçtiğimiz dönemlerde en çok yorulan burçlardan bir diğeride siz oldunuz. Etkiler sizi çok zorladı. Bi konuda sonuç alırken çok zorlandınız. Bunaldınız ama vazgeçmediniz. Bu ay etkiler biraz daha yumuşayacak ve diğer aylara göre daha kolay bir dönem olacak. Beklentilerinizi hayata geçiremediğinizde sinirleriniz biraz bozulabilir. Kendinize fazla yüklenip üzmeyin. Sinirlerinizi yatıştıracak bitkisel çaylar tüketebilirsiniz. Çevrenize de olumsuz enerji aktarabilirsiniz. Aşk konusunda ise şanslı etkiler var. Bu ay aradığınız aşkı bulabilirsiniz

Balık;
2014 yılından beri iş konusunda başınıza gelmeyen kalmadı sevgili balıklar, bu ay artık dönüşüm tamamlanıyor diyebiliriz. Almanız gereken dersleri aldınız. Artık önünüzde yepyeni bir sayfa var. İş konusunda güzel destekler alacaksınız.  İkili ilişkilerde ise karşı tarafın gerginliğinden etkilenip sizde gerilebilrsiniz. Tartışmalara dikkat. Seyahat edeceğiniz bir ay olacak gibi duruyor, yoğun tempolu bir dönemi karşılamaya hazır olun. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Sevgilerimle

 
Toplam blog
: 7
: 10818
Kayıt tarihi
: 26.07.18
 
 

  Kendine has, tamamen ruh halime göre şekillendirdiğim hayatımdan kesitler. 20'li yaşların sonun..