Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '09

 
Kategori
Magazin
 

Ağzınızı kapatmayı unutmayın...

Ağzınızı kapatmayı unutmayın...
 

İsrailli Manken B. Rafaeli: Hem güzel, hem seksapel


On beş yaşından beri moda dergilerini; Güzelliği, fiziği ile süsleyen, yaydığı kimyası ile erkeklerin göz hapsine alan İsraill’li erotik güzel Rafaeli için: “ Baktıktan sonra , ağzınızı kapatmayı unutmayın!” diye de tembih geçilmekte. ( Ne demekse!)

Bizde, her şeye hayranlık duyan, gözünü ondan dakikalarca ayıramayıp, etrafında pervane olanlara “ Açık ağızlı” denir. Denir de, “ağzını kapatmak”, aklımıza gelmez. Kendiliğinden kapatırsa, ne alâ! Daha ilerlemişlerine de “ Sulu zırtlak” denir, yılışık manasında. Onların ağzı, her zaman açıktır, dolaşırlar “Üle”

Çırılçıplak soyunduğunda, İsrail’lileri kızdıran 24 yaşındaki erkeklerin gözdesi ve idol’ü olan model Bar Rafaeli, 2000 ve 2001 yıllarında üst üste güzellik yarışmalarında birinci seçildi.

Dergilerden başka TV. Yayınlarında ve reklâmlarda, önemli yayın organlarında, hep gözde manken oldu bu İsrailli. Hep, ilk tercih edilen oldu.

Şimdi sıkı durun, bizdeki modeller “Seneye Allahkerim.” Derler. “Dur bakali, n’olcek” derken, İsrailli mankenimiz, daha şimdiden 2010 yılının takvimi için çekimler yaptı ve bu çekimler basına sızdı. Tabi bu hususu, mankenin menajerine ve reklâmcısına sormak lâzım: ‘ N’oluyoru?!” diye. Var mı öyle şey! Önünde koskoca yıl var. N’oluyoruz?! Hem bu nasıl sızdırma böyle? Ayvalık sızma yağını geçti bu medya dünyası vallahülazim. (Sevgili Pirmete’in lâfıdır. İntihal olmasın diye açıklama yapıyorum resmen. Ödünç aldım. Telifi ne ise veririz yani)

Uluslar arası üne sahip ünlü mankenimiz, diğer film yapımcılarını, dergilerini, reklâmcılarını sıraya soktu. Onca zaman bekleyecekler anlayacağınız.

Ört ki, ölem!...

İçlerinde, bu sütunlarda sık sık röportaj yaptığımız, İzmir’e de çağırdığımız halde, tepki olarak Kaolaların nesli tükenmesin diye çırılçıplak soyarak kendisini ağaçlara bağlatarak poz vermişti Miranda Keer. İşte bu moda devlerinin listesine dahil bulunan İsrailli güzel, 2 ay içinde dört kez Fransız Elle Dergisinde kapak oldu. Victoria’s Secret ve popüler spor dergilerinin kataloglarına girerek erkekler dünyasının hayallerini süsledi.

En son olarak dün, Entelletüel Dergisinde bir haber vardı. Ünlüleri sıralamış, ‘Bunlar güzeller ama, seksüel değil!” demişti. Aralarında N. Kidman, P. Hilton, Bergüzar Korel, Ebru Şallı ve Demet Akalın çok çok güzel kadınlar vardı. Seksilik başka, güzellik başkaBir kadın, Odun ateşinin kıvılcımları gibi, “Seksapellik” saçmıyorsa, sadece düz bir kadındır, yani normal güzellikte bir kadındır.

Birisinin kedisi vardı. Alımlı mı alımlı. Cins olup olmadığını sormuştum, kedinin sahibine. “ Hayır, demişti adam, bu, düz kedidir!” demişti. Ne kadar gülmüştüm. Kedinin de “Düz” ü olurmuş demek diye. Yahu, kadının güzeli olur, işvesi, nazı, çekiciliği, gösterişiyle beraber, yağı tuzu, baharatı da içindedir. Kadının tatlandırıcısıdır bunlar. Di mi? Biz bunu biliriz. Sizleri bilmem tabi!.

Güzel ve egzotik mankenimiz, Leonardo Dicaprio ile, 4 yıldıır beraberler. Hani şu meşhur Titanik Filminin meşhur delikanlısı rolünde izlediğimiz aktör. Bu sıralar, ayrıldı, ayrılacaklar dedikodusu öne çıkarak gündeme de oturdu. Kızın babası Dicaprio’nun, dinini değiştirmesi şartını koştu. “Yahudiliğe geçmezse, bu evlilik olmaz!” dendi.

Çiftler uzun zamandır kayıptı. Şimdi tekrar ortaya çıktılar. İlişkileri konusundaki sualleri, yanıtsız bırakıyorlar. Bakalım n’olcek? Bir şey olursa, sizleri haberdar ederim.

RESİMLER: ( Onaylanınca)

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..