Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '09

 
Kategori
Haber
 

Ah be güzelim

Ah be güzelim
 

29 yaşındaki kadın kendisiyle evlenmek isteyenlere online test yapıyor. Sorular ise oldukça ilginç.

Çin’in Sıçüen eyaletinin Çongçing kentinde bir kadın, ilginç bir sınavla eş arıyor. China Daily gazetesinin haberine göre, 29 yaşındaki kadın, kendisiyle evlenmek isteyenler için online sınav yapıyor.

İnternette "Seninle cennete gitmek istiyorum" takma adıyla bu sınavı yapan kadın, "zeki ve kültürlü" bir eş aradığını belirtiyor. Dört farklı testin uygulandığı sınavda, öncelikle adaylardan bir şiir yazmaları isteniyor. Ardından adayın "Eski sevgiliye elveda" isimli bir mektup yazması bekleniyor.

Adayın toplumsal duyarlılığının da test edildiği sınavda, Sıçüen depreminde yaptığı bağışın miktarı ve kanıtlanması isteniyor. Son olarak da etkilendiği bir roman üzerine eleştiri yapması talep ediliyor.

Bu "zorlu sınav maratonu"na katılan binlerce adaydan yalnızca beş kişi başarılı oldu. Kadının bunların arasından birini seçmesi ya da ikinci tur teste tabi tutması bekleniyor. (Kaynak: Milliyet)

Kadın 29 yaşına gelmiş halâ soru cevapla karşısındaki erkeği tanıyabileceğini zannediyor... Yazık...

Koca adayımızdan istedikleri;

İlk etap şiirmiş... Şiirden nasıl bir sonuç çıkaracaksa artık...

“Eski sevgiliye elveda” mektubu ikinci sıradaymış. Adam halâ eski sevgilisine mektup sevdasındaysa o sevgi zaten eskimemiş demektir.

Depreme yapılan bağışın miktarını ve kanıtlanmasını istiyormuş hanfendi... İnsanlar bağışı gösteriş için yapmazlar. (Ya da en azından yapmamalılar.)

Etkilendiği bir roman üzerine eleştiri yapacakmış adayımız. Sanki dersteyiz... Çıkarın kâğıtları yazılı yapcağım...

Kadın kırmış kafayı belli. Ya başvuran binlerce erkeğe ne demeli!

Bazen düşünüyorum, kadınlar mı daha çok saçmalıyor erkekler mi... Karar veremiyorum. Genelleme yapmamak lazım. Hava sıcaklığı arttığında her iki taraf da alabildiğince saçmalayabiliyor.

Habere gelen yorumların bazıları tam bayramlık… Buyrun;

Sonuçta Çinliymiş...
alayı bir değilmi bu çekik gözlülerin?

Fazla sürmez
ahanda buraya yazıyorum bu kadının evliliği 5 ayı geçmez :))

Saçma!
Zaman gösterecektir yapılan yöntemin yanlış olduğunu! Aralarında kavga çıkınca birbirlerine şiir okumayacaklar malesef !

Bu kadın :))
Bu kadın kendini ne sanıyor :)) bırakın herşeye doğru cevap veren bir insana gerçekten aşık mı olucak :) sorularla cevaplarla nasıl bir hayat kurmayı düşünüyor :) ilerde adama demesin 'yaptığın verdiğin cevaplara uymuyor'...

Yormayın kendinizi arkadaşlar... Reklam kokan hareketler bunlar...

:) ))))) Reklam değilse de kadın erkekleri anlayamayacağını hele de sınavla asla anlayamayacağını öğrenecek. Adına da “tecrübe” diyecek.

Ah be güzelim yolun uzun senin...

:) İyi bayramlar...

http://www.esmakahraman.com/ah-be-guzelim/

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..