Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '16

 
Kategori
Spor
 

Ah etme n'olur oyna senin de olur

Ah etme n'olur oyna senin de olur
 

Geçen hafta içeride 2 puan kaybettiğin Osmanlıspor, bugün içeri de küme düşme mücadelesi veren takımla berabere kalıyor. Evet belki Eskişehir form tuttu ama fark eden hiçbir şey yok. Şimdi gelelim asıl soruya. Vitor Pereira ligin sonunu getirebilecek mi? Aziz Yıldırım ne kadar dayanacak ? Bugün Konyaspor mağlubiyetinden sonra bu sorular yarı yarıya netleşti. Bunların tamamını ise pazartesi günü Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra göreceğiz. 

Vitor Pereira, bu takıma ne kadar katkı vermiş tartışılır. Ligin başından beri elindeki Volkan Şen'i ısrarla oynatmayıp, taraftar ona zorla keşvettirirken, şimdi de Caner Erkin'i inadı yüzünden oynatmayarak takımı her maçta jokersiz bırakmanın anlamı nedir anlamış değilim. Benim demem odur ki Vitor Pereira normal bir teknik direktör gibi Fenerbahçe'den ayrılmayacaktır. Ersun Yanal'ın bu kulüpten ayrılışı gibi ayrılacaktır. İster Türkiye Kupasını kazansın, isterse de ligde şampiyon olsun. Hiç farketmez. Gidişat olaylı olacaktır.

Evet ben biliyorum ki Beşiktaş'ın son 6 maçta en az 2 mağlubiyet alacaktır. Fakat Fenerbahçe'nin de almayacağını garanti edemiyorum. Keşke Fenerbahçe ve Beşiktaş, Galatasarayla derbi yapmak yerine birbiriyle oynaycak olsalardı. Belki o zaman daha zevkli olur, ve kazanan taraf için şampiyonluk netleşmiş olurdu.

İnsan önce kendinde hata aramalı. Mağlubiyet alınmışsa, puan kaybedilmişse, bahane aramamalı.. kaybettikten sonra rakibininde puan kaybetmesi için dua etmemeli.

O yüzden diyoruz ki ah etme n'olur, çalış senin de olur. 

 
Toplam blog
: 3
: 84
Kayıt tarihi
: 22.09.15
 
 

Haziran 1995 yılında İstanbul'da doğdum. Ailemin iki çocuğundan biriyim. Küçük yaşlarda futbola o..