Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '07

 
Kategori
Siyaset
 

Ah siyasetçiler ah!

Ah siyasetçiler ah!
 

Efendim Erdoğan Karabük mitinginde halka CHP'yi kötülemişde kötülemiş.... Üstüne birde bazı kurumların desteği vasıtasıyla diyerek kurumları da zan altında bırakmış. Bu da yetmemiş Atatürk'ün onurlu ve gururlu sözlerinden olan "Millete efendilik olmaz, hizmetkarlık olur" sözünü bir güzel kendine yakıştırmış... Erdoğan kendini aklamış da aklamış.....
Ya işte meğer Erdaoğan ne kadar da milliyetçi ne kadar da Atatürk vecizelerini kendine yol çizmiş, ne kadar da köylü düşkünüymüş anlayamamışız. Vah bizim gibi anlamaz millet vah vah.... Ne kadar cahilmişiz de haberimiz yokmuş.... Ne kadar körmüşüz de görmemişiz.
Ya bakın bir anda nasıl bütün düşüncelerim değişti erdoğan adına Adamı tanıyamamışım dedim kendi kendime.. :)) 2002 den bu güne yaptıklarını hep yanlış anlamışım. vah benim akılsız kafam :))
İşte sayın okurlar Yukarıda yazmış olduğum siyaset arenasından bir günlük görüntünün özetidir. Erdoğan'ın sataşma olayı ve resmi kurumlara nasıl çamur attığını ve insanları etkilemek, koltuk sevdasıyla ağzından çıkan cümleleri ve 2002 yılından bu güne olan yaptıklarıyla , bugün meydanlarda söylediği çelişkileri görebiliyormusunuz? Ne kadar yanlış değilmi ? Aslında mitinglerde karşılıklı horoz dövüşü yapılıyor da haberimiz yok. peki ne uğruna ? Bir koltuk uğruna... Erdoğan ne uğruna savaşıyor acaba hüç düşündünüzmü ? 2002 den bu güne oturduğu deri koltuğu kaybetmemek uğruna, belki çocukları hep amerika da kalsın uğruna, belki giyindiği kıyafetlerin kalitesi düşmesin uğruna, belki , Erbakan bey 'in söylediklerini yutkunmamak uğruna, belkide sadece gurur meselesi olduğundandır. Kim bilebilir ki ?
Bu siyasetçilerin ne uğruna savaştığını kim bilebilir?
İnsan dediğin Kendi dünyasını güzelleştirir. Peki ozaman bu siyasetçiler neyin kavgasını veriyor. bunun tek cevabı var kötü yaptıkları işi daha da kötüleştirmek uğruna yüreklerini düşüncelerini kötüleştirmek , üstüne üstlük millete de bu kötü düşüncelerde örnek olmak. bugünün başbakanı böyle davranır da, milletin gözünde kurumları kötüleyip diğer siyaset yapanlara icazet suçlaması yaparsa millet ne yapsın? Sonra geçipde karşımıza neden bu gençlik böyle diye sormasınlar. yok ailelere çok görev düşüyormuş .... Hikayeleri okumasınlar...
Ey siyasetçiler, ey başımızda başbakan sıfatıyla bulunan kişiler ve sayın yandaşları burda da biz size sesleniyoruz: bize hikaye okumayın. Bizim paramızla yaptığınız işleri bize satmayın. Herşeyden önemlisi yaşadığımız toprakları bize ait olanları satmayın... Bizim hayatımızı mahvetmeyin... Biz insanız. Sizin gibi kırık dökük laflarla siyaset yaptığını sanan ve insanları kandıralım derken kendini kandıran kişiler değiliz. Eğer mert siyasetçiyseniz meydanlarda herkes kendi kalabalığına seslenmesin. zaten oraya gelenler sizin düşüncenizden ve sizin arkanızdan koşmaya hazır paralı askerlerdir. çıkın karşı karşı ya konuşun bir orta yolunu bulun.... ve birbirinize insan muamelesi yapın. Zaten gereken cevap sandıktan çıkacak.... Ve lütfen her konuşmanız da onurlu ve Türk milletinin gururu Atatürk ' ü ağzınızda dolandırmayın?
Ne oldu siyasetçi beyler.? Uymuyormu bu durum size ? Yoksa karşılıklı konuşmak size ağırmı geliyor? Ah siyasetçiler ah... Ne olacak sizin sonunuz?

 
Toplam blog
: 30
: 659
Kayıt tarihi
: 20.06.07
 
 

1978 yılında doğdum. 1994 yılından bu güne istanbulda yaşıyorum. İş ve ünüversite hayatım birlikt..