Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '14

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Ahenk’ten dev gösteri!

Ahenk’ten dev gösteri!
 

Ahenk Sanat Kulübü aylar süren çalışmasının ardından yeni gösterileri ile izleyici karşısına çıktı. 120 kişinin görev aldığı sahne ekibi izleyenleri büyüledi.


Ahenk Sanat Kulübü aylar süren çalışmasının ardından yeni gösterileri ile izleyici karşısına çıktı. 120 kişinin görev aldığı sahne ekibi izleyenleri büyüledi. “Evliya Çelebi yürü, akıbetin hayrola” adını taşıyan Tiyatral Anadolu Dans gösterisinde Evliya Çelebi’yi kulübün basın sözcüsü Özkan Kandemir canlandırdı. 700 kişinin izlediği gösteri izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Kiptaş 2 konutlarında bulunan Abdülezel Paşa İlköğretim Okulu spor salonunda sergilenen gösteriye ilçe protokolü de katıldı. Ana sponsorluğunu Sarten Ambalaj A.Ş.’nin üstlendiği gösterinin diğer sponsorları ise Silivri Belediyesi, Tuana Sanat Kulübü, Küpe FM ve Şafak Kuyumcusu oldu.

Sahnede yedi bölgeden yedi ayrı yöreye has halk oyunları gösterisi sunuldu. Kandemir ise halk oyunları arasında şiirlerle gösteriye renk kattı. Tuana Sanat Kulübü de sahnede semazen gösterisi ile yer aldı.

İzleyiciden büyük beğeni alan gösterinin tekrar sahnelenip sahnelenmeyeceği ise Silivri Belediyesi ile yapılacak görüşmelerden sonra kesinlik kazanacak.  

 
Toplam blog
: 40
: 169
Kayıt tarihi
: 18.01.14
 
 

Silivri Haber Ajansı yöneticisi, haberci ..