Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Haziran '13

 
Kategori
Blog
 

Ahlak Polisi çıkabilir!

Ahlak Polisi çıkabilir!
 

O değil de;

Bir Blog Yazarı Hanımefendi; Blog’da bulunan Beyefendilerin, sevgiye aç ve donanımlı Blog  Hanımefendilerine güzel yorumlar yaparak kalplerini çaldıklarını, gönül eğlendirdiklerini ve sonrasında ‘senle olmuyo’ diyerek kadınları yarı yolda bırakarak yeni kurban peşine düştüklerini yazmış.

Sonra da kendince bir misyon üstlenmiş. Bu tür erkeklere karşı dikkatli olunmalıymış. Kadınların canını yakan erkeklere asla müsaade etmezmiş.

Yorumum yayınlanmadı tabii. Benimle aynı fikri paylaşan bir Blog Yazarı Beyefendinin yayınlanmış olan yorumu yayından silindi ve yine bir başka Blog Yazarı Beyefendi de yorumunun yayına alınmadığını yazmış.

Gezindiğim birkaç sayfa içinde bunları öğrendim…

 

O değil de;

Yorumum yayınlanmadığına göre fikrimin ince gülünü buradan söyleyebilirim…

Blog'da hanımefendinin altını çizdiği türden erkekler yok mudur? Vardır elbette. Kadınlar yok mudur? Vardır elbette. Ve neden olmasın ki! Burası başka bir gezegen değil. Sokakta kim/ler varsa burada da aynısı var. 

İnsanları ‘iyi kadın-kötü kadın’, ‘iyi erkek-kötü erkek’ diye kategorize etmeye hakkımız yok. Zaten yeterince hatta fazlasıyla kurallarımız var. Bu kadar kurala bir de Blog’da Ahlak Polisine ihtiyaç yok. Sonuçta yetişkin insanlarız. Herkes ne yaşamak isterse yaşar. Böyle şeyler sadece iki kişiyi ilgilendirir...

Ayrıca, ‘Donanımlı Kadın’ nedir. Bu konuda aydınlanabilmeyi de çok isterim. Cahilliğime verin; Neye karşı donanmış, ne donanmış!

Yetişkin bir birey olmanın bana göre en güzel tarafı;

Doğruları da bilerek yapmak,

Yanlışları da bilerek yapmaktır.

 

O değilde;

Tüm bunları göz önünde bulunduracak olursak ben bu durumda, ‘oy bağları bağları, Ninja Kaplumbağaları’ demek istiyorum.

 

O değil de;

‘Giderken beynindeki gri hücreler/neyi emretti bilemem ki…’

 

O değil de;

İyi bayramlar…

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..