Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '11

 
Kategori
Güncel
 

Ahlaksızlık kucak kucağa oturmak değildir…

Ahlaksızlık kucak kucağa oturmak değildir…
 

Siyaset, kaset skandallarıyla sarsılmaya devam ediyor. Bu skandallar MHP üst yönetimini allak bullak etti. 

Bu yasa dışı kayıtların ulaştığı boyut ise göstermektedir ki; MHP’yi hedef alan bir güç vardır ve bu güç MHP’yi değil, kimi hedef alıp aynı tuzakları kursa, aynı sonuca büyük ölçüde ulaşabilecektir. 

Bu yazının amacı ahlaki veya etik değerler değildir. Hatta siyaset bile değildir. MHP’yi savunmak ise hiç değildir. Halkın büyük çoğunluğu gibi, biz de yalnızca cinsellik boyutuyla ilgileniyoruz. 

Cinsellik tarih boyunca, bir çok ideoloji, inanç veya başka bazı değerler adına hakir görülüp aşağılanmıştır. Dünya genelinde bazı istisnalar olmakla beraber, toplumumuz da dahil bir çok kültürde hala aynı muamele devam etmektedir. 

Oysa cinsellik tüm ideoloji ve değerlerden eski olduğu gibi, her birini mezara gömecek kadar da güçlüdür. Ahlaksızlık ise, et, kemik ve kandan oluşan iki bedenin kucak kucağa oturması değil, iki yüzlü bir tavırla bunun aşağılanması, hele ki kirli çıkarlar için kullanılmasıdır. 

Bu yasa dışı kayıtları servis edenler, bunu hangi amaç uğruna yapıyor olurlarsa olsunlar, artık frene basmalıdırlar. Frene basmalıdırlar; çünkü cinselliğin, uğruna hakir görülüp aşağılandığı bütün değerlerden daha önemli bir insan ihtiyacı olduğu, toplum tarafından artık anlaşılmak üzeredir. 

 
Toplam blog
: 20
: 592
Kayıt tarihi
: 29.04.11
 
 

1966 İstanbul doğumluyum. Çukurova Üniversitesi İşletme bölümü okudum. Halen İstanbul'da yaşıyorum. ..