Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '17

 
Kategori
Güncel
 

Ahlaksızlıkta sınır yok...

Ahlaksızlıkta sınır yok...
 

Ahlaksızlıkta sınır yok...


Bu millet neden böyle? 
İyice psikopatlar ülkesi olduk. 
Biz böyle miydik? Cehaletten kaçın.
İnsanın okurken bile dengesi bozuluyor.
Nasıl bir yokluktur bu insanın aklı almıyor.
 
Toplumun geldiği nokta. Başını bağlayıp saçının telini göstermiyor günah diye. Aman başını iyi ört, saçın görünmesin günah ama öz evladını yasak ilişkini gördü diye öldür. Cehalet, bencillik, ahlaksızlık, iğrençlik bir olmuş genç kızı katletmiş. İşte idam bu tür mahlukatlar için uygulanmalı. 
 
Kapalı toplumların kanseridir gizli ilişkiler, cinayetler. Ahlak örtüsü olmayanı başörtüsü namuslu yapmaz. Bu kadının eşini aldattığını kim düşünebilir? Hiç kimse ama evladına kıyacak kadar cani ve ahlaksız işte. Memleket Dallas'a döndü iyice, kimin eli kimin cebinde belli değil, bu yaşta kızını öldürtecek kadar mı azdın. Sapıklık almış başını gidiyor. Yaşına, başına bakmıyor kadını, erkeği. Zina yapacaksan masum kızından ne istedin. Küfrün de bir değeri var, bunlar küfrü bile hak etmiyor.
 
Kadının kocasının haberi var ve adamın hiç zoruna gitmemiş normal karşılamış, alan memnun, satan memnun olan 16 yaşındaki kıza olmuş. Hiç sebeplerle öldürülmüş. İnsan annesini, babasını kendisi seçemiyor. Yazıklar olsun sizin gibi sözde anne babaya, evli bir kadına kalmış erkeğe, ahlak yoksunları. Zavallılığınız, bencilliğiniz, yüreksizliğiniz, çirkinliğiniz ile siz deşifre olmayın diye o kızın yaşadıkları, artık hiç yaşayamayacakları. Sevimsiz, nursuz insan bozuntuları, bunların ve bunlar gibilerin bu dünyada yaşama hakları yok.
 
Asıl sorgulanması gereken milleti bu hale kimler getirdi? Gittikçe ortaçağ zihniyeti ile batacak mıyız? Yoksa uyanıp bu kabustan çıkacak mıyız? Ahlak diye bir şey kalmadı toplumda, din varsa ahlak olmasa da olur.
 
HÜLYA ÇAKICI
 
Toplam blog
: 822
: 574
Kayıt tarihi
: 19.12.15
 
 

Hacettepe Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi ve..