Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '13

 
Kategori
Güncel
 

Ahmet Hakan ve akil adam saçmalığı

Ahmet Hakan ve akil adam saçmalığı
 

Biz bu tuzağa düşmeyiz Ahmet Hakan..


Ahmet Hakan “kardeşimiz” bu gün  Hürriyet’teki  yazısında; “Akil Adamlar” projesinin , MHP ve CHP’li yetkililer tarafından “Heyet-i Nasiha” yani Nasihat Heyeti’nin faaliyetlerinin aynısı olduğunu belirtmeleri üzerine; “Heyet-i Nasiha” benzetmesinin çok ayıp olduğunu belirtmiş ve Heyet-i Nasiha’nın ne olduğunu açıklamış.

Neymiş Heyet-i Nasiha?;

Memleket işgal edilmiş, düşman vatan toprağını çiğnemiş, vatan toprakları düşman kuvvetler tarafından paylaşılmış…

İşte böyle bir ortamda… Halkı maceraya atılmaya gerek yoktur, direnişe geçilmesin diye ikna etmeye çalışan heyetmiş, Heyet-i Nasiha..

Buraya kadar tamam, hatta Ahmet Hakan’ı yazısının buraya kadar olan kısmı için kutlamakta lazım.. Nasihat Heyeti adı altında İngiliz Emperyalizmine karşı halkta oluşan başkaldırının nasıl önlenmesi gerektiğini halka anlatmaya çalışan bu heyetin gerçek yüzünü gösterdiği için kutluyorum Ahmet Hakan’ı.. Güzel yazı (bir bölümü tabi ki)…

Gelelim Ahmet Hakan’ın hiçte katılmadığım ve "Heyet-i Nasiha’nın” nasihatlarını  ve bir Heyet-i Nasiha mensubunun vaazlarını anımsatan demogojisine… Çok güzel açıklamış Heyet-i Nasiha’nın emperyalist işgalcilerle işbirliğini. Ve fakat “Akil İnsanlar” ın bu heyetten “farkını” ortaya koyarken nasıl bu heyet mensubu olunabileceğinin de ip uçlarını vermiş sağ olsun..

Neymiş “Akil İnsanlar” ? ;  Yine kendi sözlerinden aktarıyorum;

“Bu devletin bir kısım vatandaşının eline silah alıp, dağa çıkmasına son verilme çabasına destek olacak.” 

Var mı bir benzerlik diye soruyor sevgili “kardeşimiz..”

Ve sonucu şöyle bağlıyor..

”Akil İnsanlar” heyetini İşgalci Düşman kuvvetlerine karşı direnişten alıkoymaya çalışanlar heyetine benzetemezsin.. Bu çok “ayıptır”..

Bizde soruyoruz..

1. Senin ABD’nin BOP Planından haberin var mı?. Varsa (Ki eminim var bu planı köşende yazabilirmisin?.)

2. Bu BOP Planı çerçevesinde ABD ileri gelenlerinin (Graham Fuller ve Morton Abromovitz’in) ta 1998’lerde “Biz Erbakan’ın yerine Gül-Erdoğan ikilisini hazırlıyoruz” dediğini biliyor musun?. (Ki eminim biliyorsun, bu durumu köşende yazabilir misin?..)

3. Bu plan çerçevesinde hazırlanan ve gerçekleşeceği iddia edilen BOP haritasının Pentagon’da slayt gösterisi olarak sunulduğunda, Türk Generallerinin olayı protesto ederek toplantıyı terk ettiklerini biliyormusun ?.(Ki eminim biliyorsun, peki bu durumu köşende yazabilir misin?..)  

4. Yine bu plan çerçevesinde; Tayyip Erdoğan’ın tespit edilmiş en az otuz dört yerde “Biz ABD’nin BOP Planının Eşbaşkanıyız, bu konuda üzerimize düşen görevler var, o görevi yapıyoruz”   dediğini biliyor musun?, ( Ki eminim biliyorsun, bu durumu köşende yazabilir misin?..)

5. Abdullah Gül’ün “Biz ABD Bakanı Colin Powell ile iki sayfa dokuz maddelik bir anlaşma yaptık, her şeyi açıklayamayız ki “ dediğini biliyor musun?.. ( Ki eminim biliyorsun, bu durumu köşende yazabilir misin?..)

6. ABD’nin, Suriye’nin Kuzeyinde oluşturulacak bir Kürt Devletinin, Kuzey Irak’taki kurulmuş kukla Kürt Devleti (Barzanistan) ve Diyarbakır’ın merkez olacağı Türkiye topraklarındaki bir Kürt bölgesi ile birleştirilerek sonradan oluşturulacak Özerk (son tahlilde bağımsız) bir Kürt Devletine dönüştürüleceği planlarından haberdarmısın?.(Ki eminim haberdarsın, bunu köşende yazabilir misin?.) Eğer çok merak ediyorsan veya bilmiyorsan Fatih Altaylı’ya sor. Tayyip Erdoğan, onun proğramında (Teke Tek) Diyarbakır’ı BOP Planınının merkezi olacağından bahsetmişti.

7. ABD’nin PKK’ya havadan silah ve mühimmat desteği sağladığını ve bu bağlamda PKK’nın ve onun siyasi bağının (BDP ve Eşbaşkanlık) ABD destekli taşeron kuruluşlar olduğunun biliyor musun?. ( Eminim biliyorsun, peki bu durumu köşende yazabilir misin?.)

Şimdi bu soruların cevaplarını kafanda şekillendir Ahmet Hakan ve halkımıza açıkla. Bu durum düşman kuvvetlerinin ülkemizi bölmesi ve parçalaması adına atılmış adımlar değilmidir?.

Nasıl olacaktı yani?..

Amerikan Coni’leri ülkemizde açıktan cirit atıp kadınlarımıza kızlarımıza sulanırken mi (Irak’ta olduğu gibi) ya da PKK militanları askerlerimizi şehit ederlerken mi anlayacaktık ülkemizin işgal altında olduğunu.

Ülkemiz işgal altında değilmidir "sevgili" Ahmet Hakan?..

Başımızda her türlü demogojiyi, ajitasyonu başarılı bir şekilde kullanarak patronları ABD emperyalistlerinin dileklerini yerine getirmeye çalışan taşeron bir hükümet, ülkemiz üzerinden her türlü planlarını devreye sokmaya çalışan bir ABD…Tüm bunları makul ve kabul edilebilirmiş gibi göstermeye çalışacak bir “Akil Adamlar” grubu..

Neymiş..

Bu gurubu, Heyet-i Nasiha ile aynı göstermeye çalışmak büyük bir ayıpmış..

Ne ayıbı?..  Maalesef bu Akil Adamlar Gurubu, Heyet-i Nasiha’nın bire bir kopyasıdır.

Öyle değil midir yukardaki sorular ışığında Ahmet Hakan?.  

Üç buçuk Yeşilçam artığı, üç buçuk Soros artığı, üç buçuk eski solcu dönme, üç buçuk Kürt’çü, üç buçuk nemacı, bilumum dönme liboş takımı bir araya gelecek ve bu ABD tuzağını halkımıza yedirmeye çalışacak öylemi?..

Yok öyle nağme..

8 Nisan’da Silivri'de göreceğiz..

Sen ve patronlarınız yenileceksiniz Ahmet Hakan.. Kazanan Atatürk yolunda yürüyenler olacak..

Şimdiden kendinize Pensilvanya’da yer ayırtabilirsiniz..

Saygılar..

06,04,2013  

 
Toplam blog
: 243
: 760
Kayıt tarihi
: 26.03.07
 
 

1957 Kars doğumluyum. Emekliyim. Gazi Üniversitesi İİBF İşletme bölümü ön lisans mezunuyum. Yazı ..