Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '10

 
Kategori
Siyaset
 

Ahmet Türk’ten özür kampanyası….

Ahmet Türk’ten özür kampanyası….
 

Birkaç gündür basını izliyorum. Aman bir kınama, bir özür dileme ki sormayın. En iri siyasetçisinden tutun da, sıradan birine kadar herkes sürü psikolojisi içinde kınama kampanyasına katılmış. Hadi siyasileri anlıyorum. Kendilerine göre bir getirim hesapları vardır muhakkak. Peki, sıradan vatandaşa ne oluyor? Sakın kimse insanlık, demokrasi falan demesin, şimdi gülecek zaman değil. Bu yazı da mizah yazısı değil.

Beyefendiler, Ahmet Türk’ü nerde ise mehdi yaptılar. Kimdir Ahmet Türk? Bölücülere, teröristlere sahip çıktığı için partisi kapatılan ve milletvekilliği düşen biri. Muhakkak ki, bende kim olursa olsun şiddete sonuna kadar karşıyım. Ama bu pervasızca abartıya da karşıyım.

Olayı gerçekleştiren vatandaş savunmasında, “o adamı görünce şehit cenazeleri gözlerimin önünden geçti, sonrasını hatırlamıyorum, üzgünüm” diyor.

Salya sümük kınama yarışına girenler, söyleyin adam haksız mı, yalan mı söylüyor? Hadi siz olayı insani yönden kınıyorum diye kıvırtın. Onca beldemiz yakılıp yıkılırken, polislerimiz taşlanırken, otobüslerimiz Molotof kokteyli ile yakılıp güzel evlatlarımız hiç yoktan ölürken, onca askerimiz hain tuzaklarla şehit edilirken neredeydiniz. Kınadınız mı, protesto ettiniz mi?

Şimdi, klavyenin başına geçip “evet onları da kınadık” diye yorum yazabilirsiniz, belki ben dâhil birilerini de inandırabilirsiniz. Peki, kendinizi, vicdanınızı?

17/04/2010

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..