Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hiç bir motorlu araca binmeyi sevemedim. Daha doğrusu sevdiremediler. Onun yerine iki tekerlekli ve insan gücü ile çalışan bisikleti hep tercih etmişimdir. Sehir içi ve bazende sehirlerarası seyahatlerimi bisikletimle yaparım. Hem sağlıklı hem de maddi yönden en az olanındandır bisiklet. Burada hekese bisiklete binmeyi sev..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bunların amacı eski yazıyı geri getirmek….

Diyeceğim o ki; Atatürk gibi düşünen birileri Türkiye'ye gelmedi. Keşke gelse. Ama ne yazıktır ki bu ülkeyi nasıl bir adım geriye götürebilirim ideolojisini kafalarında oturttukları için bu ülke bir adım ileriye gidemiyor. Sevgi ve saygılarımla.

15 Aralık 2014 01:56
Zehirleniyoruz. Gün gelecek, dünya halkları, " bisikletlerden hiç inmeyecek."

Sizleri bir Ahmet ağabeyiniz olarak taktir ettim. Efendim bendeniz bisiklet dostuyum ve sizlerle tanıştığıma sevindim. Eski yazılmış bisiklet yazılarımı sayfama girerek okuyabilirsiniz. Sevgilerimle.

17 Eylül 2014 23:10
Bugün 70 milyonu besleyemeyen Türkiye 100 yıl sonra 300 milyona ulaşacak nüfusu nasıl doyuracak?

Kardeşim bu blogta ne dediğini anlayamadım. Biz çok zengin bir milletiz. Zengin dedim isem arabası olan aile yok gibi. Arabası olan bir aile bana göre zengindir. Nereden anladın diyeceksin. Ne olacak sokaklar arabadan geçilmiyor. Hem de son modern arabalarla. O da yetmiyor trafiğe çıkan araçları yarışı tek kişi ile seyahat ediliyor. Çok paramız var ya. Arabası olanda aç yaşamıyordur herhalde.

04 Mayıs 2013 08:43
 
Toplam blog
: 540
: 3176
Kayıt tarihi
: 02.01.07