Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '20

 
Kategori
Dekorasyon
 

Ahşap Oyun Evleri

Ahşap Oyun Evleri

Ahşap oyun evleri, minyatür evlerdir. Birçok alanda kullanılabilen bu ahşap evler, özellikle bahçeli evlerde ya da villalarda ideal bir oyun alanı oluşturur. Renginden iç dekoruna kadar her detay talebe göre tasarlanabilir. Çocuklar, kendilerine özel yapılan bu evde uzun süre vakit geçirebilir. Oyuncaklarını da koruyabilecekleri güvenli bir ortam olan oyun evleri, kaydıraklı, verandalı veya balkonlu olabilir. Sakura Ahşap, her talebe uygun ahşap oyun evi tasarlamaktadır!

Ahşap Oyun Evleri Nerede Kullanılır?

Ahşap oyun evleri, farklı renk ve modellerde tasarlanmaktadır. Çeşitli alanlarda kullanıma uygun ürünler olan oyun evlerinin yaygın kullanım alanları şunlardır; parklar, kreş, anaokulu, ev bahçeleri, yazlıklar, villalar, iş yerleri, AVM’ler, ortak kullanım alanları, siteler, okul parkları, hobi alanları… Bu yerler başta olmak üzere farklı alanlara da kurulabilir.

Ahşap Oyun Evleri Hangi Amaçla Kullanılır?

Ahşap oyun evleri, çocuklar için estetik ve eğlenceli bir oyun alanıdır. Çocukların kaliteli ve keyifli vakit geçirmelerini ve enerjilerini atmalarını sağlayan bu minyatür ahşap evler, çocuklara özel bölümlerle tasarlanmaktadır. Farklı aktiviteler için uygun oyun ortamıdır. Oyun evlerine eklenen ek özellikler ve oyuncaklar, çocukların eğlencesine eğlence katar. Çocuklar ev sınırlarının dışına çıkmadan rahat ve güvenli bir ortamda vakit geçirebilirler. Çocukların oyun kurmalarına da imkan tanıyan bu mini evler, gelişimlerini de olumlu etkiler. Oyun için tasarlanan ahşap evler, çocukların enerjilerini atabilmeleri için ideal ürünlerdir.

Ahşap Oyun Evleri Özellikleri Nelerdir?

Ahşap oyun evleri, farklı renk ve modellerde tasarlanabilir. İsteğe göre yalıtımlı veya yalıtımsız olarak sunulabilir. Kurtlanma ya da böceklenmeye karşı koruyucu ürünler uygulanabilir. Bu evlerin kapıları ve pencereleri, korumalı olarak üretilir. Ahşap ayak üzerine kurulan oyun evlerinin yükseklikleri kullanacak çocukların yaşına göre ayarlanır.

Ahşap çocuk oyun evleri, çocukların boyunda veya daha büyük olabilir. Plastik oyun evlerine göre daha uzun süre kullanım imkanı sunduğu gibi dekoratif özelliklerdedir. Ev bahçelerinde veya ortak kullanım alanlarında kullanılabilir. Oyun oynamayı seven çocukların büyürken eğlenebilmesi için kullanılan bu mini ahşap ev, modele göre değişiklik gösterebilir. Sadece oyun evinden de oluşabilir veya alt kısmı kumluk alan gibi kullanılabilir. Ev bahçelerinde minik bir park oluşturmak için idealdir. Birkaç çocuğun oynayabileceği alanlardır.

 
Kayıt tarihi
: 16.07.14
 
 

Lise mezunuyum, 15 yıldır imalat sektöründe üretim yapıyoruz.İlgi alanlarım arasında Tarih, Sosyo..