Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '14

 
Kategori
Magazin
 

Ahu Yağtu için söylenen sözler (Cem Yılmaz’ın boşandığı eşi)

Ahu Yağtu için söylenen sözler (Cem Yılmaz’ın boşandığı eşi)
 

Kadının kadına yaptığını bazen erkek düşmanlar yapmaz.  Magazin dünyasında bugünlerde en çok konuşulanlardan iki kişi de Ahu Yağtu ve Cem yılmaz. Boşandıktan sonra Cem Yılmaz’ın Ahu Yağtu’ya verdikleri galiba hanımların kıskançlığını tetikledi. Şimdi Ahu Yağtu için bazı hanımların söylediği sözler:

Efendim, Ahu Yağtu çok sıkıcı bir kadınmış

Cem Yılmaz Cansu Dere’yi çok sevmiş ama kötü ayrılınca evlenmiş. Zira erkekler bazen intikam almak istermiş. İntikam için de sevmedikleri ile evlenirlermiş.

Aslında ortada çok büyük aşk yokmuş.

Ahu Yağtu, Cem Yılmazla evlenmeden tanınmış biri değilmiş.

Bu kadar kısa süren evliliklerde hanımlara bu kadar mal ve para verilmesi doğru değilmiş. Sadece çocuğuna nafaka yetermiş.

Hani hanımla erkek eşitti de kadına neden bu kadar mal ve para verilsinmiş. Sadece çocuğa nafaka verilmesi yetermiş.

Ahu Yağtu bu evlilik olayından karlı çıkmış.

Veren vermiş hanımlar, veren memnun, alan memnun. Nedir bu negatif sözler, anlamış değilim. Hanımını sevmese, güvenmese verir mi?

Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz ilk evlendiklerinde ben kendilerini birbirlerine çok yakıştırmıştım. Ahu Yağtu bana çok doğal, sade, sessiz ve fazla hırsları olmayan biri gibi gelmişti.

Cem Yılmaz ise fazla hareketli, hırslı bir tip gibi zaten böyle olmasa başarılı olamazdı. Cem Yılmaz’a aslında Ahu Yağtu gibi biri yakışıyordu bana göre. Tabii ki millet Yağtu’nun kariyerini pek beğenmiyordu ama Ahu Yağtu turnayı gözünden vurmuştu aslında. Kaderin önüne kim geçebilirdi ki, herhalde hanımlar bunu anlayamadılar. O kadar parayı kaç hanım çalışarak kazanabilirdi ki, bu sefer de zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı oldu ama genelde hanımlar çenelerini yordular.  Keşke çiftler ayrılmasalardı da bir arada olsalardı ve çocuklarını beraber büyütselerdi.

Hayat parasız olmuyor ama parayla da bazen işler yolunda gitmiyor. Zira kader bir labirent gibi önünüze çıkıyor.

Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

Sibel Koçarslan

Not: Görsel internetten alıntıdır.

 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11
 
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güz..