Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '07

 
Kategori
İzmir
 

AIESEC Kongresi

AIESEC Kongresi
 

İZMİR ŞUBESİ AIESEC TÜRKİYE EĞİTİM VE MOTİVASYON KONGRESİ’ NE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA HAZIRLANIYOR ...

Dünyanın en büyük öğrenci ve değişim organizasyonu olan AIESEC,1968 yılından bu yana İzmir' deki faaliyetlerini sürdürmektedir.

AIESEC İzmir, yürüttüğü programların etkisi ve staj değişim sayıları ile değerlendirildiğinde, günümüzde dünya sıralamasında 3. AIESEC şubesi olarak yer almaktadır.

İzmir Şubesi, uluslararası bir kongre olan AIESEC Türkiye Eğitim ve Motivasyon Kongresine ev sahipliği yapacak.

1-4 Aralık 2007' de Antalya’da bulunan Limak Limra Hotel’ de düzenleneceği kesinleşen kongrenin hizmet sponsorları arasında Festa Döner, Eti, Özışık bulunmaktadır.

Kongreyi düzenlemek için çalışan organizasyon komitesinin başkanı Emre BABÜR, ' AIESEC’ in Türkiye’ deki faaliyetlerinin değerlendirilmesinin yanısıra eğitmenlerden alınan profesyonel eğitimler yardımıyla da, katılımcı üniversite öğrencileri vizyonlarını genişletecekler ve kendilerini geliştirmekte önemli kazanımlar elde edeceklerdir. Eğer bir firma sahibiyseniz firmanızın gençlere verdiği değeri AIESEC’ le ortaya koyabilirsiniz ' dedi.

Kendilerini geliştirme potansiyeline sahip, yetenekli AIESEC İzmir şubesi üyeleriyle çalışmak istiyorsanız bu kongreye hem maddi hem manevi destek verebilirsiniz...

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..