Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '08

 
Kategori
Aile
 

Ailede yaşam

Bir bayan biriyle karşılaşır. Onu tanımak ister. Tanışırlar. Birbirlrinden hoşlanırlar. Zaman geçer. Kadın erkeğe erkekte kadına aşık olur, böylece mutlu bir beraberliğe adım atmaya karar verirler.


Durum ailelere açılır. Ailelerin de onayı alındıktan sonra istemeler söz ve nişan derken evlilik. Evlenirler, ilk günler çok mutlu geçer. Aradan 2 ay geçer bazı şeyler ortaya çıkar mesela erkek uyurken horluyordur. Kadın buna sinir olmaya başlar ve tabiki söylenmeyede başlar. Zaman geçer erkekte karısının erkenden uyumasına onunla ilgilenmemesine sinir olmaya başlar derken dokuz ay on gün sonra çocukları olur. Çift anlaşamamaya başlar büyük sorunlar olmaya başlar. Erkek ayrılmaya karar verir ama ailesi bırakmaz aman oğlum çocuk var idare et, zaman geçer kadın erkeğin kendisini çocuk yüzünden bırakamadığını anlar ve dahada sorunlu olmaya başlar. Erkek artık mutluluğu dışarıda aramaya başlar içkiye başlar. Kumara da... Belli zaman geçer kadın aldatıldığını anlar. Ailesine durumu anlatır ailesi aman kızım erkektir yapar, sonunda eve döner idare et çocukta var, hep erkekler böyle derler. Zaman geçer yuva yuva olmaktan çıkar erkek için bir otel kadın için ise başını sokacak bir yer olmaya başlar ve bu yaşam böylece sürer gider.
Ailelerin şunu anlaması lazım iki kişi anlaşamıyorsa bırakın ayrılsınlar yoksa hayatlarını içinden çıkılamaz duruma sokarsınız.

 
Toplam blog
: 9
: 1395
Kayıt tarihi
: 08.07.08
 
 

1975 Doğumluyum . İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili Edebiyatı ve Gazetecilik Y.O okudum. Ulusal ..