Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

AK Parti Danışma Meclisi çıtayı yükseltti: Yüzde 58!

AK Parti Danışma Meclisi çıtayı yükseltti: Yüzde 58!
 

AK Parti Beykoz’un son Danışma Meclisi Toplantısı’na Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yapılacak olan seçimlerde yüzde 58’lik oy hedefi damgasını vurdu

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nın “ Beykoz Hazır, hedef 2023” sloganı altında gerçekleşen bu ayki Danışma Meclisi Toplantısı’na Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yapılacak olan seçimlerde yüzde 58’lik oy hedefi damgasını vurdu.

Yoğun katılım

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen Danışma Meclisi’ne Ak Parti İlçe Başkanı Adem Sefer ve İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclisi üyeleri, İl Yönetimi’ni temsilen Başkan Yardımcıları Celal Erdoğan ve Bilal Topçu ile teşkilat mensupları katıldılar.

Beykoz İlçe teşkilatının yoğun katılımı altında gerçekleşen toplantı, Divan Heyeti’nin oluşturulması ile başladı.

Divan Başkanı Şeref Sarıkaya

Şeref Sarıkaya başkanlığında oluşturulan Divan Heyeti üyeliklerini ise Çiğdem Duymaz ve Merve Aydın yaptı.

Adem Sefer: Belediyecilik bizim işimiz

Danışma Meclisi’nde ilk sözü, açılış konuşmasını yapmak üzere Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Başkanı Adem Sefer aldı.

Sözlerine 2002 yılından bu yana sürekli olarak büyüdüklerini ve güçlendiklerini ifade ederek başlayan Sefer, Danışma Meclisi’ni oluşturan partililere, şu şekilde seslendi: “ Ben her zaman sizlerden razı oldum ve olmaya da devam ediyorum.”

Vesayeti kovalayan zihniyetler nal toplamaya devam edecek

Sefer, konuşmasına şu sözler ile devam etti: “ AK Parti Türkiye’nin çehresini değiştirmiş ve değiştirmeye de devam edecektir. Bu ülke artık dünün Türkiye’si değildir. Hem bölgesinde, hem de dünyada yeri olan bir Türkiye’dir; gıpta edilecek bir ülke konumundadır. Partimiz, çalışmasının merkezine insanı koydukça ve milletimizin dertleri bizim dertlerimiz oldukça bu ülkede vesayeti kovalayan zihniyetler nal toplamaya devam etmekten kurtulamayacaklardır.”

Belediyecilik bizim işimiz

2B konusunda sona gelindiğini de kaydeden Sefer, “ İnşallah, halkımızı memnun edecek bir çözüm olacak” dedi. Yerel seçimlere gün be gün yaklaşıldığını ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı, şunları söyledi: “ Belediyecilik bizim işimiz. Tek rakibimiz yine kendimizdir. Ben gerçekten çok şanslıyım çünkü bu teşkilat kimde olsa, başarısızlıktan söz etmek mümkün değil.”

Beykozlu 40 bin Ak Parti üyesini ziyaret edecekleri bilgisini veren Adem Sefer, site ziyaretlerine başladıklarını da belirtti. Sefer, konuşmasının sonunda, Danışma Meclisi’nin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Yücel Çelikbilek: Hesabı millete vereceğiz!

İlçe Başkanı Adem Sefer’in ardından protokol konuşmaları kapsamında söz alan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise, katılımdaki yoğunluğa dikkat çekerek, “ Son Danışma Meclisi’nden bu yana gücümüzü daha da arttırmaya devam ediyoruz” dedi. Bunun morallerini yükseltirken, bir yandan da sorumluluklarını katladığını belirten Belediye Başkanı,“ Biz, bizi buraya getiren bu millete karşı sorumluyuz. Biz, milletten destek aldık; hesabı da hep millete vereceğiz” açıklamasını yaptı.

CHP yine de yüzde yirmiden fazla oy alamaz

Bir arkadaşının sözlerine atfen,“ Türkiye’de kimse seçime gitmese, başka parti olmasa, bu millet CHP’ye yine yüzde 20’den fazla oy vermez. Niye? Millete ters olduğu için” diyen Belediye Başkanı, “ Tek Parti Dönemi’nde milletin kan kustuğunu” belirterek,   “ O günden sonra CHP koalisyon dışında bir daha iktidar yüzü görmemiştir. Bu halka yaşatılan zulümler halen hafızalarda ve bugünün CHP’nin çok da farklı olduğunu söylemeyeceğim” dedi. Çelikbilek, CHP’nin bu nedenle oy alamadığı yorumunu yaptı.

Seçimlerde İstanbul’da yüzde 55 hedefi

Konuşmasının devamında, “ Üç genel, iki yerel ve iki referandumdan hep gücümüzü arttırarak çıktık” diyen Belediye Başkanı, AK Parti İl Teşkilatı’nın yüzde 55’lik bir seçim hedefi belirlediğini kaydederek, “ Beykoz’a buradan ne düşüyor?” diye sordu.12 Eylül 2010 tarihinde yapılan referandumda, AK Parti’nin Beykoz’da aldığı oy oranına atıfta bulunan Belediye Başkanı, “ Bizim de Beykoz’da en az yüzde 58 oy almamız gerekiyor” dedi.

Biz artık on binler üzerinden konuşuyoruz

Konuşmasının devamında, “ Şu an arazide biz varız; zaten başkası da yok! Diğerleri saman alevi gibi çalışacaklar” diyen Belediye Başkanı, AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nın 40 bin üyesi olduğu hatırlatmasında bulundu. Bazı siyasi partilerin 50 ya da 150 üye kaydı yaptıklarında bunun haber konusu olduğunu belirten Çelikbilek, “ Biz artık binler, on binler üzerinden konuşuyoruz” dedi.

Bulunduğumuz ortamı yeterli görmüyoruz

Bunu küçümseme anlamında söylemediğinin altını çizen ve “ Herkesin aldığı oya ve yaptığı üyeye saygı duyuyoruz” diyen Çelikbilek, “ AK Parti’nin Beykoz’da yüksek bir irtifa içinde olduğunu” kaydetti. “ Bulunduğumuz ortamı asla yeterli görmüyoruz” açıklamasında bulunan Belediye Başkanı, daha çok Türkiyeli’yi bu hareketin içine sokmaya gayret edeceklerini belirtti.

Sözlerini Danışma Meclisi’nin hayırlara vesile olmasını dileyerek sonlandıran Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ardından ise İl Yönetim Kurulu üyesi Celal Erdoğan söz aldı.

Celal Erdoğan: Beykoz teşkilatı bugüne kadar çok güzel işlere imza attı

Celal Erdoğan da, konuşmasında AK Parti’nin Türkiye’yi sağlık, ekonomi ve ulaşım alanlarında getirdiği noktalara atıfta bulunarak, Beykozlu teşkilat mensuplarına, “ Vesayet sistemini nasıl kaldırdığımızı, hizmetin temeline insanı koyduğumuzu çocuklarımıza, torunlarımıza gururla anlatacağız” şeklinde seslendi.

İstanbul İl Teşkilatı olarak seçimlerde yüzde 55 oy oranı hedeflediklerini belirten Erdoğan, Beykoz’un da yüzde 58 şeklindeki hedefi tutturması dileğini dile getirdi.

Protokol konuşmalarının ardından ise, AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nın Faaliyet Raporu okundu.

Sonrasında da teşkilat mensupları fikir ve önerilerini İlçe yöneticileri ile paylaştılar.

Haber: Arzu Başlantı

arzubaslanti@yahoo.com

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..