Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '12

 
Kategori
Siyaset
 

AK Parti'de CHP'ye çalışıyorlar....

AK Parti'de CHP'ye çalışıyorlar....
 

AK Partili Meclis üyeleri partilerine yapılan hakaretleri gerçek gibi yayınlıyor


Dost Beykoz’a ait tescilli marka olan Beykoz Güncel ismini kullanarak yayıncılık yapmaya çalışan AK Partili bazı isimler, CHP'lilerin ve İlçe Başkanı Hızır Yılmaz'ın hakaretlerini fırsat telakki ederek, kendi partilerine ve Beykoz Belediyesi’ne gözdağı veriyorlar.

Hem siyaset yapıp, hem yayıncı olmaya çalışan AK Partili isimlerin, CHP İlçe Başkanı Hızır Yılmaz’ın, fırsat buldukça, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e yaptığı hakaretleri kendi amaçlarına hizmet etmesi maksadıyla web sitelerinde yayınlamaları, buna paralelel olarak, AK Parti Yöneticisi ve Beykoz Belediyesi Meclis üyesi olmaları hasebiyle kendilerini de kapsayan hakaretlere, gerçekmiş gibi yer vermeleri siyasi değerden yoksun ve yayıncılık ahlakından uzak bir anlayış olarak yorumlanıyor.

Hukukçular harekete geçti…

AK Parti Beykoz İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mesut Türkeri, Beykoz Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Erdoğan Coşkun Çap ve Beykoz Belediyesi AK Parti Meclis üyesi, Beykoz Belediyesi Özel İştirakler Yönetim Kurulu üyesi ve Beykoz Belediye Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Fatih Yılmaz’ın sorumluluğunda ki web sitesinde; en son CHP Gençlik Kolları Başkanı Ege Ercan’ın, AK Partililere hitaben kullandığı “SÜTÜ BOZUK ZİHNİYET” şeklindeki hakaretlere yer verilmesi bardağı taşırdı.
Arzu Başlantı imzalı haberde hakaretler bununla da sınırlı kalmadı… Aynı haberde, AK Parti Hükümeti, “Zihniyeti bozuk, Ahlaki değerlerden yoksun” bir iktidar olarak nitelendirilirken, “Güzel ülkemizi bu sütü bozuk zihniyetten kurtarmak için çok çalışmamız gerekiyor.” ifadelerine de yer verildi.

Haberler yargıya taşınıyor…

CHP’lilerin her fırsatta AK Parti’ye hakaret etmeyi alışkanlık haline getirmeleri ve AK Parti'de aktif görevleri olan isimlerin bu haberlere yer vermeleri parti içinde tartışmalara neden olurken, AK Partili hukukçular, CHP’liler ve söz konusu yayıncılar için hukuk mücadelesi başlatma kararı aldı.

Ahmet Deliak hangi tarafı savunacak…

Söz konusu web sitesinin hukuk danışmanlığını da yine AK Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı olan Av. Ahmet Deliak yapıyor. Deliak’ın açılacak davalar karşısında, ‘partisini mi, yoksa web sitesinin yasal sorumlularını mı savunacak?’ sorusuna cevap aranırken, hakaretlerin bir AK Partili olarak kendilerini de kapsamasından rahatsızlık duymamaları şaşkınlıkla karşılandı.

CHP’nin sözcüsü gibiler…

AK Partili isimlerin yönetiminde ki web sitesinde yer alan haberler bununla da sınırlı kalmazken, AK Parti’nin yaptığı her hamleye CHP üzerinden cevap vermeleri ve haberlerde özellikle gerginlik yaratacak ifadeleri kullanmaları AK Parti içinde tartışma konusu oldu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP üzerinden, AK Parti’ye ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e mesaj verme çabası olarak yorumlanan haberlerde ise şu başlıklar kullanıldı.

· CHP gençliği bir araya geldi
· CHP bünyesine 150 yeni üye katıldı
· Hızır Yılmaz canlı yayında Beykoz’u konuştu
· CHP Beykoz Türk dış politikasını masaya yatırdı
· CHP İlçe Başkanı TV Programındaki açıklamaları eleştirdi
· CHP sünnet şöleni düzenledi
· Mecliste Kastamonu ve köçek tartışması
· CHP İlçe Başkanı Hızır Yılmaz’dan açıklamalar
· CHP Bayramlaşmasında sert açıklamalar
· AK Parti ilçe yönetimini ve Belediye'yi uyarıyoruz
 
Onlar AK Partili değil mi?

CHP Beykoz İlçe Başkanı Hızır Yılmaz, daha önce düzenledikleri sünnet programında, 4+4+4 eğitim sistemini eleştirmiş ve kullandığı, “sünnet çocuklarından kestiklerimizi bu yasayı çıkaranlara göndereceğiz” şeklindeki ifadelere de aynı web sitesinde yer verilmişti.

Onun ardından CHP Gençlik Kolları Başkanı Ege Ercan’ın, “AK Partililerden sütü bozuklar” diye söz etmesi ve İlçe Başkanı Hızır Yılmaz’ın ise bir şiir üzerinden, iktidar partisinin mensuplarına, “baban kimdi bilemezdin şerefsiz” ifadelerine yer verilmesi, bu yayıncılar “AK Partili değil mi” sorusunu doğurdu.

Metin Külünk olanlardan habersiz mi?

Aynı web sitesinde, AK Parti Bölge milletvekili Metin Külünk’ün kendi web sitesindeki yazılarının alıntı yapılarak yayınlanması da parti içinde tartışılırken, partili hukukçulara talimat veren AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, konuyu Yönetim Kurulu’nda değerlendirdikten sonra yetkili kurullara bildireceklerini söyledi.
Dost Beykoz "Demokrasi Adalet Özgürlük"

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..