Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '12

 
Kategori
Siyaset
 

AK Parti'den Bayram mesajları: 2071 hedefi!

AK Parti'den Bayram mesajları: 2071 hedefi!
 

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşmasında İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan ile Birinci Bölge Milletvekili Mustafa Ataş da hazır bulundu. Yapılan konuşmalarda; “ AK Parti’nin bayrağını aşağı indirtmeyeceğiz;” “2071 hedefi” ve seçim öncesinde “ Daha çok ter dökme” mesajları dikkat çekti.

Yücel Çelikbilek: Ampülümüz, dünyayı aydınlatacak güce sahip olacak

Bayramlaşma merasiminde söz alan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, konuşmasının başında Beykoz’un köylerinde sağanak yağmur sonrası yaşanan felakete atıfta bulunarak; “ Sıkıntılarımız da olsa, bunları da içimize atacağız ama yine de bayram yapacağız. Dolayısıyla AK Parti ailesinin bugün burada yaptığı bayramın bu anlamda düşünülmesi gerekir” dedi.

Tayyip Erdoğan artık sizin insanınız değil!

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, konuşmasının devamında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “ Bu millet için bir kazanç” olduğunu ifade ederek, AK Parti olağan kongresi sırasında, yurt dışından gelen misafirlerin söylediği şu sözlere gönderme yaptı: “ Recep Tayyip Erdoğan artık sizin insanınız değil; bu, bütün dünyaya ait olan ve özellikle Müslümanların önemsediği, üzerine titrediği birisi.”

Türkiye, hayat iksiri olmaya devam ediyor

Sözlerinin devamında, teşkilat mensuplarına Erdoğan’ın şahsında ülkeye hizmet ediyor olmanın kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyleyen Yücel Çelikbilek, “ Dünyadaki bütün mazlumlar ve mağdurlar Türkiye’den destek bekliyorlar” dedi.

Salonda bulunanlara;“ Seçim olsun veya olmasın, seçim olacak gibi dik durmak ve çalışmak zorundayız” şeklinde seslenen Çelikbilek, “ Sadece kendi ülkemiz için değil, kendi ülkemizin dışındaki ülkeler ve insanlar için de hayat iksiri olamaya devam ediyoruz” yorumunda bulundu.

Dünyanın beklentilerini bu teşkilat karşılayacak

Konuşmasında; “ Bütün dünyanın da bizden beklentileri var” açıklamasını yapan Belediye Başkanı; “ Bu beklentileri bu teşkilatın en alt kademesine kadar olan arkadaşlarımın gayretleri ile ancak becerebiliriz. Biz, büyük işlerin adamlarıyız” dedi.

AK Parti’nin bayrağını aşağı indirtmeyeceğiz!

“ AK Parti’nin bayrağını, Beykoz’da da, İstanbul’da da, Türkiye’de de inşallah hiçbir zaman aşağı indirtmeyeceğiz” açıklamasında bulunan Belediye Başkanı, konuşmasını şu şekilde noktaladı: “ Bizim etrafı aydınlatan ampülümüzün, bırakın Beykoz’u, İstanbul’u, Türkiye’yi; bütün dünyayı aydınlatacak olan büyük bir güce sahip olacağı inancındayım.”

İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan: Methiyeler düzülecek işler yaptık!

Belediye Başkanı’nın ardından söz alan İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan ise, konuşmasının başında; partilerini kurarken, “ Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganı ile yola çıktıklarını hatırlatarak, “ 11 yıllık bu süreç sonunda halkımız bize inandı, bizi iktidar eyledi” dedi.

“ Bu iktidar sürecinde, adına methiyeler düzülecek çok şeyler yaptıklarını”kaydeden İl Başkan Yardımcısı; “ Önümüzdeki 10 yılda, Türkiye’nin değişimi, dönüşümü anlamında çok önemli süreçler var” açıklamasında bulundu.

Vatandaş, taleplerini çok abartılı bir şekilde anlatmaya gayret ediyor

“ 10 yıllık bu iktidar sürecinde, başımızı öne eğecek hiçbir işimiz olmadı” diyen Celal Erdoğan, şu ifadelere yer verdi: “ AK Parti teşkilatı mensupları bu anlamda çok şanslılar. Vatandaşlarımız her şeyi yapan bir iktidar buldukları için, bütün sıkıntılarını bir an önce çözmek istiyor ve taleplerini çok abartılı bir şekilde anlatmaya gayret ediyor. Kendine göre haklı vatandaşımız ama biz teşkilat mensubu olarak neyi yaptığımızın farkında olursak, vatandaşa söyleyeceğimiz ve onun taleplerini belli bir noktaya taşıyacağımız bir şansa sahip olduğumuzu hissedebiliriz.”

İktidar değilmişiz gibi çalışmak zorundayız!

Bu durumun ve on yıllık iktidar sürecinin teşkilat mensuplarını rehavete sürüklememesi gerektiğine vurgu yapan Erdoğan; “ Teşkilat mensubu olarak gerek Beykoz’da, gerek tüm Türkiye çapında şu anda iktidar değilmişiz gibi, iktidar adayı imiş gibi çalışmak zorundayız” dedi.

Milletvekili Mustafa Ataş: Daha çok alın teri dökmemiz gerekiyor

İl Başkan Yardımcısı’nın ardından söz alan AK Parti Birinci Bölge Milletvekili Mustafa Ataş ise, konuşmasına tüm teşkilatın ve Beykozlular’ın Kurban Bayramı’nı kutlayarak başladı. Milletvekili Ataş, ” On yıllık AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’de yerelde ve genelde büyük değişimlere imza atıldığını” belirterek; “ Türkiye; ekonomi, ulaşım, sağlık, eğitim, emniyet adalet, dış işleri ve her alanda hangi başarılara imza attı ise, hepsinin altında teşkilat mensuplarının imzası bulunduğunu” kaydetti.

2071 hedefi!

Milletvekili, şunları söyledi: “ Ama bu yeterli değil! Türkiye’yi 2023 hedefine taşırken ve nihayet, sayın Başbakanımızın Kongre’de yeni ortaya koyduğu 2071 hedefine taşırken, daha çok alın teri dökmemiz gerektiğine hepimizin inanması gerekiyor.”

Şefkat kollarımızı herkese açmak zorundayız!

Milletvekili Mustafa Ataş; “ Bu dönüşümü sağlarken, Türkiye’de hiç kimseyi inanç, fikir, siyasi görüş, ırk, memleket,  yöre noktasında ayırt etmeden; herkese şefkat kollarımızı açmak mecburiyetinde olduğumuzu unutmamamız gerekiyor”  açıklamasında bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından ise, parti yöneticileri, teşkilat mensupları ile bayramlaştılar.

Haber: Arzu Başlantı

arzubaslanti@yahoo.com

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..