Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '13

 
Kategori
Güncel
 

Ak Parti Mart seçimlerinde yarı yarıya iner..

Ak Parti Mart seçimlerinde yarı yarıya iner..
 

Muhtar bile olamaz mı demişlerdi ne demişlerdi tam olarak hatırlamıyorum on yıl önce yani iktidar olmadan önce Erdoğan karşıtları.

Kim veya kimler tarafından söylenmiş söz olduğunu bilemiyorum ama bugünler için cuk! diye oturan bir söz olduğunu söyleyebilirim.

Bekar evler denetlenecek miş!

Şu bekar evler denilen konut veya barınma yerleri hangi kuruma bağlı olduğunu biliyor musunuz?

Söz konusu evlerle ilgili herhangi bir yaptırım işlem veya uygulama yapılması gerektiğinde ilk başvurulacak makamın neresi olduğunu biliyor musunuz?

Söyleyeyim Muhtarlık..

Başbakan mahalle Muhtarı mı?

Yo..

Ee..?

Hem üstelik özel yaşamı ilgilendiren ve dünyanın hiç bir başkanı veya başbakanının dahi giremeyeceği kapsama alanı olan kişi hak ve özgürlüğüne bağlı mekana müdahale etmek istiyor..

Bundan sonra ikametgah belgesi almak için Başbakan'a gideceğiz..

Mühür de onda, Süleyman'da o çünkü..

"U" dönüşü yapılamayan yola girdi başbakan..

Toplumun en duyarlı olduğu noktada, hatta Ak Parti seçmenlerin büyük çoğunluğun sorgulayacağı bir konuda telafisi zor gibi görünen bir söylem olduğunu düşünuyorum.

Seçmen afetmeyecektir!

Bu konu turban konusu gibi değil. Tamamen insanın izzet-i nefsini ilgilendiren konudur. Ak Parti seçmenin büyük çoğunluğu Üniversitelerde kız veya erkek çocuk okutmakta ve bazıları bekar evlerinde ikamet etmektedir.

Gezi çocukları bir çok şey için baş kaldırdıkları gibi özellikle özel yaşam dahillerine girilmemesi için de muhalefeti ve iktidarıyla tüm parlamenterleri uyardılar ama malesef göz ardı edildi edilmeye devam ediliyor.

Gezi çocuklarının başlatmış oldukları direniş ile birlikte günlerce toplumun her katmanından büyük ses getiren yürüyüşler ders olmadığı görülüyor.

Gezi çocukları sadece ülkede değil, dünyada ses getirdiler.

Çok ama çok önemsenmesi gerekirken hala bildiklerini okuyorlar..

Tahmin etmek için erken ama iktidar tutumunu aynı düzeyde tutmaya devam ederse Mart seçimlerinde oy oranını yarı yarıya düşürecek..

Demedi demeyin.. 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..