Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '12

 
Kategori
Siyaset
 

AK Partili Fatih Sağlam’dan CHP’ye sağlam çıkış

AK Partili Fatih Sağlam’dan CHP’ye sağlam çıkış
 

CHP, AK Parti'den özür dilemezse kanu yargıya taşınacak


CHP Gençlik Kolları Başkanı Ege Ercan’ın AK Parti’ye yönelik hakaret dolu sözleri üzerine AK Parti Gençlik Kolları Yönetimi bir basın toplantısı düzenledi… Kavacık’taki İlçe Merkezi’nde yapılan toplantıya Gençlik Kolları Yönetimi tam kadro katıldı.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Ege Ercan’ın AK Parti’ye yönelik sözlerini, “küfür ve ahlak dışı beyanlar” olarak yorumlayanAK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sağlam, CHP’nin AK Parti camiasından özür dilememesi durumunda konuyu yargıya taşıyacaklarını ifade etti.

Siyaset topluma hizmet için yapılır.

“2001 yılında kurulan partimiz Türk Siyasetine yepyeni bir soluk getirmiştir. Kurulduğundan hemen bir yıl sonra tek başına iktidar olmuş ve bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde milletimizin artan teveccühüyle daha büyük başarılar elde etmiştir. Ülkemiz bu dönemde her anlamda istikrara kavuşmuştur”şeklinde konuşan Fatih Sağlam şöyle devam etti:

Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Şüphesiz ki partilerde değişime ve gelişime ayak uydurmak zorundadırlar. AK Parti Büyük Ustamız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir yandan yerelde ve genelde ülkemizi çağdaş milletler düzeyine çıkartırken bir yandan da partimiz her kademede kendisini yenilemekte ve güçlendirmektedir. Bilindiği üzere parti tüzüğümüz üç dönem görev yaptıktan sonra bir dönem ara verme koşulunu içermektedir.

10 yıllık süreçte bir gerçek daha ortaya çıkmıştır:

Muhalefet sorunu! Maalesef başta ana muhalefet partisi olmak üzere muhalefet değişime ayak uyduramamış, Eski kısır çekişmelerin ve statükonun esiri olmuştur. Ülkemiz bu anlayıştan çok çekmiş ve büyük bedeller ödemiştir. Biz AK Parti gençliği olarak artık buna yeter!  Demekteyiz.

Son dönemde ana muhalefet partisinin Beykoz İlçe temsilcileri muhalefet yapmak adına siyasi üslup ve nezaketi iyice elden bırakmıştır. Kısa bir süre önce göreve gelen ilçe başkanı her ağzını açtığında Genel Başkanımıza, Partimize, Belediye Başkanımıza ve tüm mensuplarımıza hakaret ederek, yüz kızartıcı ifadeler kullanmakla birlikte galis küfürler etmektedir. Kendileri bunu agresif olmakla tanımlamakta ve tüm partililerine de bunu tavsiye etmektedir.

Üzülerek görmekteyiz ki kısa bir süre önce CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı da bu tavsiyeye uymuş; bir konuşmasında, AK Parti zihniyetine yönelik burada tekrarlamaktan hicap duyacağımız ifadeler kullanmıştır.

Üslubu beyan ayniyle insandır.

Bizler elbette bu düzeye inecek değiliz. CHP Beykoz da siyasetin dilini aşağılara çekmeye çalışsa da bizler siyasi üslup ve nezaketimizi asla kaybetmeyeceğiz. Bu, milletimize duyduğumuz saygının bir gereğidir. Fikrin tükendiği bir noktada söyleyecek sözü kalmadığı için küfür ve hakaret tek araç olmaktadır. CHP Genel Başkanı da bilindiği üzere Başbakanımıza, Bakanlarımıza yönelik bu tarz çirkin ifadeler kullanmaktadır. Bu partinin yerel yöneticilerinin de genel başkanlarını örnek aldığı görülmektedir. Ümit ederdik ki, gençler CHP siyasetine yeni bir soluk getirselerdi, ancak onlarda tıpkı büyükleri gibi siyaseti meşru zeminde dostça ve centilmence bir yarış olarak görmek yerine hakaret, kısır çekişme ve düşmanlık olarak görmektedirler. Her söze verilecek elbette cevabımız vardır. Lakin bir lafa bakarız laf mı diye, bir de söyleyene bakarız adam mı diye...

Tüm mensuplarımızdan özür dilemelidirler

Şimdi buradan CHP'li genç arkadaşlarıma sesleniyorum. Bugüne kadar bizler hakkında kullanmış oldukları hakaret ve küfürlü edep dışı, ahlak dışı bayağı sözler için tüm mensuplarımızdan özür dilemelidirler. Özür dilemek bir erdemliktir ve onları bir nebzede olsa yüceltecektir. Ama ne yazık ki aldığımız duyumlarda özür dilemek bir yana söyledikleri sözleri inkâr ederek saptırmaya çalışmaktadırlar.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak elimizdeki ses kaydına dayanarak bize yönelik her türlü hakaret, küfür ve ahlak dışı beyanların karşısında hukuki haklarımızı kullanacağız.

www.dostbeykozcom / Kader Gür

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..