Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '10

 
Kategori
Haber
 

AK Partili meclis üyesi tecavüz açılımı mı yapmış? İnanmıyorum!

AK Partili meclis üyesi tecavüz açılımı mı yapmış?  İnanmıyorum!
 

Resim: Alıntı


Benim bildiğim 60 yaşındaki erkek bazı şeylerden emekli oldurdu. Fakat bu emeklilik sapıklığa da dönüşebiliyormuş bazen. Kırkından sonra değil, altmışından sonra azandan da korkmak, çekinmek gerekiyormuş.

İnsan, insan olmaktan utanıyor böylesi olayları duydukça... Bu sapıklarla aynı göğün altında nefes alıyor olmaktan, içeri atıp besliyor olmaktan nefret ediyor. Dahası gazete okumaktan soğuyor. Çocuk doğurmaktan, anne ya da baba olmaktan imtina edecek hale geliyor.

Neden mi yazdım bütün bunları.

Nedeni AK Partili bir Meclis üyesinin karıştığı söylenen bir tecavüz olayı. Okusakda mı saklasak, okumadan çöpe mi atsak?

Haberi Doğan Haber Ajansından Alaattin ONUR yapmış.

SAKARYA' nın Akyazı İlçesi Dokucun Beldesi'nde AK Parti'li belediye meclis üyesi 60 yaşındaki İrfan Kalkan ile aynı beldenin Kuloğlu Mahallesi Muhtarı'nın oğlu 45 yaşındaki Necdet Sağlam, ilköğretim okulu öğrencisi 2 kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.

Dokurcun Beldesi'nde ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencisi H.A.'nın ailesi, çocuklarına AK Partili Meclis üyesi 3 çocuk babası 60 yaşındaki İrfan Kalkan'ın tecavüz ettiğini öne sürerek jandarmaya başvurdu. Jandarmada ifade veren küçük kız Kalkan'ın yanı sıra kız arkadaşı M.K.'ye de mahalle muhtarının oğlu Necdet Sağlam'ın tecavüz ettiğini söyleyince bu kişi de gözaltına alındı. Jandarmada ifade veren H.A., İrfan Kalkan'ın sık sık kendisini otomobille alarak belde dışına çıkartıp tehdit ederek beraber tecavüz ettiğini öne sürdü. Adliyeye sevk edilen İrfan Kalkan ile Necdet Sağlam, dosyadaki kanıt durumu ve tecavüz bulgusuna ilişkin raporun ulaşmaması üzerine serbest bırakıldı. Tanık ifadeleri ve tecavüz bulgularını içeren sağlık raporunun ulaşması ardından Akyazı Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine Kalkan ve Sağlam, yeniden yakalanarak Akyazı Adliyesi'ne getirildi. Burada ifadeleri alınan 2 şüpheli sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli Cezaevi'ne gönderildi. İki kız çocuğu ise Cumhuriyet Savcılığı’nın kararı ile koruma altına alındı.

http://www.milliyet.com.tr/ak-parti-li-meclis-uyesi-13-yasindaki-kiza-tecavuzden-tutuklandi/turkiye/sondakika/20.03.2010/1214003/default.htm?ref=haberici&ver=29

Akyazı’ da; Vayyy be (!) dedirtecek daha neler neler oluyormuş bir bakalım diyorum yeri gelmişken.

http://www.akyazim.net/haber/4164-sakaryada-bir-ilce-akyazi.html

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..