Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '13

 
Kategori
Siyaset
 

Ak Partiliysen ya makarnacısın ya da kömürcü arkadaş; ötesi yok

Ak Partiliysen ya makarnacısın ya da kömürcü arkadaş; ötesi yok
 

Klasik bir CHP zihniyetidir. CHP’ye göre seçimi kaybetmelerinin tek sebebi Ak Parti’nin halka dağıttığı kömürdür, makarnadır!

Kendilerinin Türkiye tarihi boyunca Türkiye’yi yoksulluk ve sefalet dışında bir kazanım sağlamadıkları değildir mesela sorun kömürdür!

Müslüman bir toplumda halka rağmen ezanı Türkçe okutmaları değildir, din ile dalga geçmeleri, türbanla yıllarca uğraşmaları, başörtülü kadını hor görüp toplumdan dışlamaları, Kur’an okuyana, namaz kılana terörist gözüyle bakmaları değildir; sorun Ak Parti’nin makarna dağıtmasıdır!

CHP’nin çok partili dönemle birlikte tek başına iktidar partisi olmamasının sebebi halkın içinden çıkan değil de halka yukardan bakan parti olmaları değildir, Kurtuluş Savaşı’ndan hemen sonra başlayan bir şatafatın Anadolu’da aç gezen çocukları unutturması değildir, kopyala yapıştır mantığıyla; hiçbir temel olmadan Avrupa’da olanı canım köylüme zorla kabul ettirmeye çalışması hiç değildir sorun halkın aptal olmasıdır!

Sözde demokratik düzen içerisinde seçim yaparken açık, sayım yaparken kapalı olan odalar değildir CHP’nin iktidar olamaması, her başı sıkıştığında askerden medet umması zaten değildir, Menderes’i asıp, Özal’ı zehirlemeleri akıllardan ırak ya halk bu arkadaş bidon kafalı bunların hepsi, nerden bilecek doğru partiyi!

Kimisi makarnayla doldurduğu göbeğini kaşır kimi aldığı kömürün ateşinde doyan karnı ısınan evi için şakşakçılık yapar. Yoksa hiçbirinin ne hükümeti beğendiği vardır ne de hizmetleri.

Hep böyle kandırdı kendini CHP ve kandırmaya devam ediyor. Sorunu kendinde arasa bulacak iktidar olmanın yolunu fakat hep başka yerlerde arıyor çözümü.

Tarih boyunca böyle oldu. Darbeler, muhtıralar, tank yürütmelerde olduğu gibi Gezi eylemlerinde de böyle oldu.

Başbakan için canını verecek adamlar tanıyorum ben bu ne makarnayla mümkün ne de kömürle mümkün.

Bu başka bir şey.

#DirenmeCHP

Yazının Yayını: www.mehmeteminztrk.com/ak-partiliysen-ya-makarnacisin-ya-da-komurcu-arkadas-otesi-yok

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..