Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '14

 
Kategori
Deneme
 

Ak saray //

Ak saray  //
 

Ak Saray //


Ankara/ AOÇ arazisine yapılmakta olan “Ak Saray”  Cumhurbaşkanlığı Konutu 300 milyona mal olacak denilerek başlatıldı ama, bugün itibariyle harcanan para 1 milyar lirayı aştığı görüldü, daha da harcanacağa benziyor. 
 
Ankara’nın akciğeri,oksijen kaynağı olan Atatürk Orman Çiftliği, en geniş orman ve doğa arazisine sahip iken, inşaat nedeniyle önemli bir bölümünde ağaç kıyımı, yeşil alan tahribatı yapılarak Ankara halkının yaşam alanı gasp edilmiştir.
Bu da yetmiyormuş gibi “Atatürk Orman Çiftliği”  ibaresinden ATATÜRK adının çıkarılması girişimi olduğu da bir başka incitici ve haksızlık konusu olmaktadır.
 
Hindistan’ın Mars’ a gönderdiği uydu 170 milyon liraya (75 milyon dolar) mal oldu.
Hindistan Marsa gitmekle meşgulken, biz İlkokulda Başörtüsü serbestisi ile didişiyoruz bu ülkede..
Hindistan bizim Ak Saraya harcadığımız parayla 5 uydu daha göndere bilirdi Mars’a.
İneğe tapan Hindistan’ın vicdani ölçüleri ve insani değerleri, Allah’a inanan bir parti ve onun hükümetinini manevi değerlerinden üstün olduğu da apaçık görüldü böylece..
 
Danıştay’ın bu yapının durdurulmasına karar vermesine rağmen, bu karara uymayan Hükümet olanca hızıyla yapıyı bitirmek üzere…
 
Hak hukuk tanımayan, hukukun üstünlüğü ilkesini hiç sayan bir zihniyetin bugün için yaptıkları bu gibi hukuk ve kural dışı işler ve işlemler Türk Halkının denetiminden kaçırılarak yapılmakta olduğunu duyup, okuyoruz basınımızdan.
 
Bu yapı tamamlandığında içinde oturacaklar, bu alandan yaralanacaklar burada gönül rahatlığı, vicdan huzuru ile oturabilirler mi bilmem !..
 
Gün gelir de keser döner, sap dönerse
Tüm  yanlışlar Ankara’dan dönerse, bu halkın da yanlışı yapanlardan, yasal yollarla hesap sorma günü gelmiş olacaktır elbette..  
 
 
 
*muzaffer yıldırım
 
Toplam blog
: 1614
: 178
Kayıt tarihi
: 12.09.10
 
 

1945 Mucur Doğumlu. Emekli öğretmen, evli ve çocuklu Kırşehir/ Mucur'da  yaşıyor.. ..