Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '12

 
Kategori
Siyaset
 

Akçakale'ye bomba düştü, Kına satışları arttı!

Akçakale'ye bomba düştü, Kına satışları arttı!
 

Resim: www.2haber.com


İnsanların ar damarı patlayınca yaptıkları fütursuzluklarının maalesef duru durağı yok! Nerede vahim bir olay var,  birileri orada partizanlıklarını hissettirmeye çalışıyorlar. Bu olayların milli bir dava olması bile onları yolundan döndürmüyor. 

İnsanlar can pazarında hayatlarını korumaya çalışırken, (Görmeye alıştığımız) birileri yine fırsatçılığını kullanarak siyasi çıkar sağlama peşinde!

Hakikatten iktidar olma uğruna insanların gözü bu kadar döner mi? Siyaset ve politika bu mudur?  Akçakale halkının valiliğe yürüyüp hükümeti protesto etmeleri; birilerini öyle çok sevindirmiş ki (!) hemen olayı seçim atmosferine sokarak,  keseri kendi tarafına doğru yontmaya başlamışlar bile!

Daha önce başarısızlıkları yüzünden defalarca tövbe edip kapısından döndükleri partileri için “bundan sonra bu aptallığı yapmayacağım” diyenler; bugün yine o aptallıklarını  sürdürdükleri görülüyor!  

Nasıl bir insan, hangi ruh haliyle; daha önce uçağımızı düşürüp iki pilotumuzu şehit eden ve yine daha önce aynı ilimiz topraklarına bomba atan, masum insanlarımızın ölmelerine ve yaralanmalarına sebep olmasına rağmen, sırf kendi partisine menfaat sağlamak için bu vukuatlı Suriye’yi methedip kendi hükümetini dış dünyaya kötülemeye cüret eder? Hangi insan bunu yapar?

Hatta bu iş için öyle hevesliler ki  neredeyse bir kına yakmadıkları kalmış!

Suriye’den atılan bomba için Akçakaleliler hükümeti sorumlu tutuyormuş! Asıl ilginç olan Suriye konusunda yapılan tüm anketler halkın hükümeti tasvip etmediğiymiş. Ayrıca Suriye olayları da birilerinin gözünü açıyormuş! Breh breh breh...

Bilirsiniz “aç tavuk kendini buğday ambarında görür” misali, birileri yine pembe rüya görüyor... arada bir bunları dürtmeli ki, kendilerini bu rüyaya fazla kaptırmasınlar... 

Yeni gelin gibi kına yakmaya (!) pek hevesli sürekli seçim mağlubu partizanlar; başkalarının başarısızlıklarından veya dünyanın akış sürecindeki olağan üstü olaylarından "nasıl iktidar" oluruz hesapları yaparlarken, son olarak aldıkları kınaların da ellerinde patladığı görülüyor! Buna sebep olan ise NATO'dur!

Eh mesajı alanlar her zamanki gibi:" NATO Mermer NATO Kafa!" olunca; herkes hak ettiği itibarı halktan görüyor...

M.Talip Girgin

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..