Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '09

 
Kategori
Spor
 

Akdeniz Belediyesi, yaz futbol okulu öğrencilerine kapılarını açtı..

Akdeniz Belediyesi, yaz futbol okulu öğrencilerine kapılarını açtı..
 

Başkan Türk ve Yaz Futbol okuluna katılan çocuklar neşe içerisindeydiler...


Mersin Akdeniz İlçe Belediyesi tarafından 7-14 yaş grubu için düzenlenen yaz dönemi futbol okulu çalışmalarına başladı. Kayıtlar 30 Haziran’a kadar devam edecek.
2008-2009 eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile Akdeniz Belediyesi yaz futbol okulu öğrencilere kapılarını açtı. Çalışmaların Toros Devlet Hastanesi yanındaki Akdeniz Belediyesi Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesisleri’nde yapılacağını belirten Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, kursun yaklaşık 3 ay süreceğini ifade etti. Şu anda 150 minik sporcunun yararlandığı futbol okuluna kayıtların ay sonuna kadar devam edeceğini söyleyen Başkan Türk, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en etkin yolu, onları sosyal etkinliklerle buluşturmaktır. Bu etkinlikler, aynı zamanda yardımlaşma, paylaşma, sorumluluk alma, ekip çalışması yapma gibi kişisel gelişimin temel prensiplerinin gelişmesine yardımcı olur. Biz Akdeniz Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize karşı sorumluluklarımızı biliyoruz. Bu nedenle onlara yönelik bu tür etkinlikleri arttırarak sürdüreceğiz. Futbol okulumuz da çalışmalarına başladı. Çocuklarımız, deneyimli hocalarımız eşliğinde güvenli ve sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla spor faaliyetlerinde bulunacaklar. Bütün anne-babaları, çocuklarının yetenekleri doğrultusunda sportif, kültürel ya da sanatsal etkinliklere katılmalarını teşvik etmelerini diliyorum” dedi.

Akdeniz Belediyesi Yaz Futbol Okulu, Haziran ayı sonuna kadar kayıtları Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor tesislerinde kabul edecek. Yaz sonuna kadar sürecek olan futbol okulu, çalışmalarını 17.00-19.00 saatleri arasında yapacak.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..