Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '09

 
Kategori
Mesleki Eğitim
 

Akdeniz HEM'den yıl sonu sergisi..

Akdeniz HEM'den yıl sonu sergisi..
 

Mersin Akdeniz HEM yılsonu sergisine büyük ilgi


Akdeniz Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılında yapmış oldukları çalışmaları yılsonu sergisi ile beğeniye sundular.
Bir yıl boyunca çeşitli kurs merkezlerinde, farklı kurs dallarında ortaya konan el emeği, göz nuru ürünler Şevket Sümer Mahallesinde çalışmalarını sürdüren Akdeniz Halk Eğitimi Merkezi’nde sergilendi. Serginin açılışına Vali Yardımcısı Kaya ÇITAK, Akdeniz Kaymakamı Bekir ATMACA, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜL, Akdeniz Belediyesi Başkan Vekili Makbule KAPLAN, Belediye Meclis Üyeleri, İşkur İl Müdürü Fevzi BÜYÜKKAYA, il ve ilçe müdürleri, Merkez İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri, çevre mahalle sakinleri ve kursiyerler katıldı.

Şenlik havasında geçen açılışta Vali Yardımcısı, İlçe Kaymakamı, İl Milli Eğitim Müdürü, İşkur İl Müdürü ve Akdeniz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü birer konuşma yaptılar. Kurum Müdürü Cüneyd DAYINLARLI yaptığı konuşmada; kurumun açıldığı günden beri “Üreten, ürettiğini kazanca çeviren mutlu bir toplum için” çalıştıklarını, insanımızın hiç olmazsa kendisine yetecek kadar bir mesleği tanıması, bunun sonucu olarak üretmesi için gayret sarf ettiklerini dile getirdi. Yine bu amaca yönelik olarak İşkur ile ortaklaşa kurslar düzenlediklerini söyleyen Dayınlarlı; kazancın üretilenle orantılı olacağını sözlerine ekledi. Protokol konuşmalarından sonra İşkur İl Müdürlüğü ile işbirliği halinde işgücü yetiştirme hizmetleri kapsamında açılan bilgisayar bakım onarım kursunda başarılı olan kursiyerlere belgeleri Vali Yardımcısı Kaya ÇITAK, Akdeniz Kaymakamı Bekir ATMACA, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜL ve İşkur İl Müdürü Fevzi BÜYÜKKAYA tarafından verildi. Belge dağıtımının ardından sergi açılışı protokol üyeleri tarafından yapıldı. Sergiyi beğeniyle gezen misafirler, Akdeniz Halk Eğitimi Merkezi’nin 2 yıl içinde oluşturduğu farklı atmosferi takdirle karşılayarak bu farklılığın oluşmasında emeği geçen kurum idarecilerine ve usta öğreticilere teşekkür ettiler. Açılışta Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Roman Halk Dansları Topluluğu da misafirlere bir gösteri sundu. Tören, düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..