Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Akdeniz ilçe belediyesi, kazaların onlenmesi bakımından, asansörleri mercek altına aldı.

Akdeniz ilçe belediyesi, kazaların onlenmesi bakımından, asansörleri mercek altına aldı.
 

Başkan Türk,Sıkı asansör denetiminde kararlıyız dedi.


Mersin Akdeniz İlçe Belediyesi, Elektrik Mühendisleri Odası ve Makine Mühendisleri Odası arasında imzalanan protokolle, Akdeniz Belediyesi sınırları içindeki tüm asansörlerin denetlenmesi kararı alındı.

Protokolün imzalanması sırasında bir konuşma yapan Akdeniz Belediye Başkanı M.Fazıl TÜRK; ‘Daha önce 1999 yılında da bu protokolü imzalayan ilk belediyelerden biriyiz. Vatandaşların can ve mal güvenliği bizim için önemli. Ayrıca kentimiz, ilçemiz ve vatandaşlarımız yararına sivil toplum kuruluşları ile her konuda işbirliği içinde olacağımızı daha öncede belirtmiştim. Bu protokol bu anlayışımızın güzel bir örneği oldu. İlçemize hayırlı olsun ‘ dedi.

‘Asansör güvenliği, can güvenliği ile eşdeğer’ diyen Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Kamer Gülbeyaz ise yaptığı konuşmada; ‘Daha önceki yıllarda da Akdeniz Belediyesi ile bu çalışmayı yapmıştık. Vatandaşlarımızın hayatı için risk taşıyan asansörleri tespit ederek, gerekli çalışmanın yapılmasını sağlayacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu önemli çalışmaya verdiği destekten dolayı Akdeniz Belediyesine teşekkür ediyoruz ‘ dedi.

Protokolün imzalanması sırasında konuşma yapan Makine Mühendisleri Odası Başkanı Serdar Erkan da yaptığı açıklamada; ‘Akdeniz Belediye Başkanı Sn. Fazıl TÜRK’ün bu çalışmaya verdiği önemi daha önceki dönemdeki Belediye Başkanlığından biliyoruz. O zamandan bu güne kadar İlçede yaptığımız çalışmalarla ‘kırmızı Çizgi’ de diye tabir ettiğimiz kullanılamaz durumdaki asansör sayısını bir hayli düşürdük. İmzaladığımız bu protokolle yapacağımız çalışmalarla da, arızalı asansörleri tespit ederek gerekli bakımlarının yapılmasını sağlayacağız’ dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..