Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '11

 
Kategori
Blog
 

Akdeniz seferim!

Akdeniz seferim!
 

Karadeniz.


Henüz tarihini tam kesinleştirmediğim, fakat Nisan ayı içinde başta İzmir, Aydın, Muğla, Bodrum, Antalya, Alanya, Mersin, Adana ve Ankara olmak üzere kısa bir seyahat düşünüyorum. Konunun içeriğinde (balık) nehir, göl ve deniz avı, dost ziyareti, iş görüşmesi ve sürpriz konular var. Bu gezide güzergâhım üzerindeki blog arkadaşlarımla mümkün olursa kısa da olsa görüşmek isterim.  

Bir gece İzmir’de kalacağım, bir gece Muğla’da veya Bodrumda, bir gece Antalya’da, beş gece Alanya’da, bir gece Adana’da kalıp sonra Ankara’ya döneceğim. Muhtemelen bir gece de Ankara’da kalırım. Birbirine yakın olan şehirlerde de bir kaç saat takılıp hedef şehirime geçiş yapacağım.  

Planımda Bodrum, Side, Alanya, Adanada tatlısu ve deniz avı yapmak var . Antalya'da İstanbuldan göç eden dostlarıma ulaşmaya çalışıyorum.  

Tabi ki bu yolculuğu kaleme almak benim için büyük bir zevk olacaktır. Şimdi, gece yolculuğu için sefer saatlerini araştırıp not almak ve geriye tarihi kararlaştırmak kalıyor. En çok Alanya'da kalacağım için Akdenizli arkadaşlarla bir organizasyon bile yapabiliriz neden olmasın? Hazırlığa başlasam iyi olur. :))  

Selamlar...  

Not: Diyelim ki bu gezi gerçekleşmedi; çok üzülürüm tabi ama bu "Nisan bir" şakası der çıkarım işin içinden :))  

M.Talip Girgin  

 

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..