Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '12

 
Kategori
Siyaset
 

Akif Hamzaçebi: " Başbakan ülkenin sorunlarını çözmekten uzaklaşmıştır!"

Akif Hamzaçebi: " Başbakan ülkenin sorunlarını çözmekten uzaklaşmıştır!"
 

CHP Beykoz İlçe Örgütü’nün, 150 yeni üyesi için düzenlediği “Toplu üyelik” töreninde  konuşan Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi: “ Başbakan, ülkenin sorunlarını çözmekten uzaklaşmıştır!”

CHP Beykoz İlçe Örgütü’nün, bünyesine dahil ettiği 150 yeni üye için 21 Ekim2012 tarihinde Çubuklu Özdemir Tesisleri’nde düzenlediği etkinliğe, Milletvekili Akif Hamzaçebi de katıldı.

Akif Hamza Çebi: Başbakan, ülkenin sorunlarını çözmekten uzaklaşmıştır

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi burada yaptığı konuşmada, partilerine yeni katılan üyelere seslenerek, şunları söyledi:“ Sizler hakikaten bize çok büyük güç verdiniz. Bu gücü küçümsemeyin! Sizlerin buradaki varlığı, Türkiye’de CHP’ye olan ilginin örneği.”

 “Bölge’nin en başarılı Milletvekili”

Sözlerinin devamında Beykoz Güncel Haber’in “ 2011’in EN’leri” anketinde,gazete okuyucuları tarafından “ Bölgenin En Başarılı Milletvekili” seçildiği hatırlatmasında bulunan Hamzaçebi;“ Bu ödül, benim Beykoz’a olan sorumluluğumu arttırmıştır” dedi ve bu tercihlerinden dolayı Beykozlular’a teşekkür etti.

Doğal gaz bir yılda yüzde 50 zamlandı

Konuşmasını;“ Türkiye’de sorunlar büyük. AK Parti, 10. yıldır iktidarda” şeklinde sürdüren Milletvekili,  son bir yılda doğalgaz ve elektriğe ancak özellikle elektriğe yüzde 50’yi aşan oranda bir zam yapıldığını kaydederek; “ Sayın Başbakanımız bu zammı şöyle açıkladı: ‘ Bu zam olmaz ise, durum daha kötü olur!’ Yani, ‘ Bu zam iyidir’ demeye getirdi! Eğer bir ülkede bir yılda asgari ücret yüzde 12 oranında artıyor ise, bir yılda memur maaşları yüzde 8,2 oranında artıyor ise ve bu ülkede doğalgaz bir yılda yüzde 50’yi aşkın bir oranda zamlanıyor ise, o Başbakan artık ülkenin sorunlarını çözmekten uzaklaşmış demektir. Türkiye’de tablo budur.”

Sizin için geliyoruz

Yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Akif Hamzaçebi;“ Gelin, Beykoz’da yeni bir sayfa açalım; Beykoz’un mâkus talihini yenelim; Beykoz’un sorunlarını çözelim” dedi ve ekledi: “ Beykoz’da kalmasın İstanbul’un sorunlarını çözelim. İstanbul’da sorun kalmasın; Türkiye’nin sorunlarını çözelim. Bunun için yola çıktık; biz bunu başaracağız. Bize inanın. Sorunları çözmek için, sizin için geliyoruz!” .

Ödülünü teslim aldı

CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Akif Hamzaçebi, daha sonra Beykoz Güncel Haber’in 11 Ekim 2012 tarihinde gerçekleşen ödül törenine iştirak edemediği için İlçe Başkanı Hızır Yılmaz tarafından teslim alınmış bulunan plaketini, gazete editörü Arzu Başlantı’nın elinden aldı.

Hamzaçebi, bu vesile ile yaptığı konuşmada şu açıklamayı yaptı: “ Bu ödüle tekrar teşekkür ediyorum; Beykozlular’a teşekkür ediyorum. Beykoz Güncel Haber’i böyle bir ödül verilmek üzere vatandaşın nabzını tuttuğu için tebrik ediyor ve Beykozlular’a sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dediğim gibi, bu ödül ile birlikte büyük bir sorumluluğu omuzlarıma almış oluyorum.” 

Rozet takıldı

Yapılan konuşmaların ve ödül takdiminin ardından ise, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi, İlçe Başkanı Hızır Yılmaz, İlçe yöneticileri ve Belediye Meclisi üyeleri tarafından Çubuklu, Elmalıköyü ve Ortaçeşme’de oturan ve partiye katılan 150 vatandaşa rozetleri takıldı.

 Haber: Arzu Başlantı

arzubaslanti@yahoo.com

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..