Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gümrük Müşaviri

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kapan susam kapan..

Kapatma davasına olumlu bakanlar, fanatiklerden başkası olamaz. Yarından itibaren ekonomik, sosyal bir çok yara açacak bu dava. Çocuklarımızın geleceğine biraz daha açlık olarak yansıyacak bu olay. Halkımızın biraz daha fakirleşmesine neden olacak bir olayı desteklemek akılla izah edilemez. Laikliği saptırarak kendine kalkan yapmak yanlıştır... "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" diyen Atamıza saygısızlıktır bu. Fanatikler seçim öncesi yorumlarında AKP'yi nerdeyse brajın altında göstermişlerdi. Halktan ne kadar kopuk yaşadıklarını hala algılayamadılar. Milletin nasırına basılmamalı. Akp %47 almıştı ama şuan %70'i bu kapatma isteğine karşı. Bu ülke hepimizin. Toplumda aç insanlar artarsa dünyanın en iyi yassıyla bile huzuru sağlayamazsınız. Çalışmadan, kavgayla biryerlere gelinmeyeceğini herkes anlamalı artık. Birbirimize hoşgörü ile yaklaşmalı birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız. Farklı görüşlerimiz olsa bile. Saygılarımla.

16 Mart 2008 22:27
Olmadı komutanım

Eğer Sn. Genel Kurmay Başkanı CHP'yi değilde AKP'yi eleştirseydi o zaman alkış mı Tutardınız yoksa aynı eleştiriyi yaparmıydınız? Seçim öncesi muhturada CHP'liler alkış tutmuştuda. Saygılarımla. Akif PARLATAN

10 Mart 2008 15:31
AKP nereye?

Yazınızı okurken gelen telefonlarla çok bölünmüştüm. Parça buçuk okumuştum. Cevabınızdan sonra tekrar okudum. Gereksiz eleştiride yaptığı fark ettim. Anlayışınız için teşekkür ederim.

26 Şubat 2008 22:09
 
Toplam blog
: 5
: 571
Kayıt tarihi
: 12.09.06