Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '07

 
Kategori
Siyaset
 

Akıl yolları taştan, yine dön dolaş baştan

Akıl yolları taştan, yine dön dolaş baştan
 

Daha dün Çankaya köşküne çıkıp, kapalı kapılar ardında elinde tuttuğu Ertugrul Özkök’ün “Amacımız oradaki kürt rüyasını Türk kabusuna çevirmek” dediği köşe yazısı ile teröre çözüm arayan Baykal bugün Kürtleri seviyoruz, “Kuzey Irak’taki insanlarla hiçbir problemimiz yok. Onlar bizim kardeşlerimiz. O insanlarla Türkiye arasında hiçbir haklı çatışma nedeni yok. Onların refahına, kalkınmasına katkı vermek istiyoruz” demiş…

Şimdi bu çelişki mi? Hayır değil sadece Sayın Baykal’ın Türkiye’deki şeriat tehlikesine karşı bulduğu stratejinin bir parçası.

Sayın Baykal, AKP'yi sandıkta yenmenin bir olasılığını göremediğinden ya da o olasılığı gerçek kılmayı kendine zul saydığından, hesabınca Türkiye’nin saplanacağı kaotik ortamdan nema almayı ummaktadır. E öyle ya, kaos olacak ordu yüce Türk köylüsü adına yönetime el koyacak terörü hallederken arada şu dindar/dincileri de düzleyecek (geçen sefer solu dümdüz etmişti) böylece Sayın Baykal’a iktidar yolu açılmış olacak.

Ey mahallemin saygı değer sakinleri, bakmayın siz medyadaki ASALIM KESELİMCİ vatan sevmeci şampiyonlara. Hepsinin derdi iktidara gelmek. Yarın öbür gün bir şey olur zinhar ben öyle demedim derler işin içinden çıkarlar, yine olan bize olur.

 
Toplam blog
: 23
: 1560
Kayıt tarihi
: 04.03.07
 
 

1981 İstanbul doğumluyum. İstanbul Üniversitesi Tarih bölümü mezunuyum...