Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '11

 
Kategori
Bebek - Çocuk
 

Akıllı Başlangıç...

Akıllı Başlangıç...
 

www.akillibaslangic.com okul öncesi çocukların sitesi...


Çocuklar için internetin önemli bir eğitim yöntemi olacağını düşünenlerdenim. İnternet çağında çocukları bilgisayardan uzak tutmak zaten mümkün değil! O zaman en azından onları eğitip düzgün bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak oyunlara yönlendirmek lazım.

Tabi ki, ne yapmak gerektiğini deneme yanılma yöntemi ile bulmaya çalışıyoruz. Oğluma oyunlar açarken içlerinde hiç de yaşına uygun olmayanlar olduğunu görüyordum ama bir türlü onun için en faydalı siteye karar veremiyordum. 

Geçtiğimiz ay şehir fırsatında çocukların gelişime eğitime faydalı bir site olduğundan haberdar oldum. Deneme üyeliği de vardı bir haftalık ve öncelikle bir haftalık deneme üyeliğini denedik.

Oğlum bu siteyi o kadar çok sevdi ki 'kreşe gitmeyi çok sevmesine rağmen'... "kreşe gitmeyelim bugün evde kalıp sitede oyun oynayalım"dedi. Okula gitmemek için ilk kez ağladı.

Bu sitede neler var diye soracak olursanız... Kısaca bahsedeyim... Masallar var, çizgifilmler var, oyunlar var, ingilizce bile var. Sesli ve görüntülü olarak site açıkken okuma yazma bilmeyen okul öncesi bir çocuk çok rahat bu siteyi tek başına kullanabiliyor.

Şehir fırsatından çok uygun fiyata 6 aylığına bu sitede Altın Üye olduk. Şimde akşamları eve gittiğimde oğlum ile birlikte son derece onu geliştiren öğreten bir sitede birlikte vakit geçiriyoruz.

Eğlenerek öğrenmek en iyi öğrenme şekli olmalı.

Bu sitenin yapımında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve umarım site devamlı güncelliğini koruyarak gelişip her çocuğun okul öncesi vazgeçilmez sitesi olur.

Sitenin adresi: www.akillibaslangic.com tıklayıp sizde okul öncesi çocuğunuz için bir haftalık hediye ücretsiz üye olup deneyerek siteyi tanıyabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 108
: 2338
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Bu Blogda; Engelleri her şeye rağmen aşarak hayatı engelsiz yaşamaya çalışan; eş, anne, çalışan, ..