Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '12

 
Kategori
Güncel
 

Akit Gazetesi önünde CHP lilere saldırı…

Akit Gazetesi önünde CHP lilere saldırı…
 

Çetin Soysal ve CHP gurubu açıklama yaparken


AKP destekçisi Akit Gazetesi'nin Sivas katliamında hayatını kaybeden kişilere ilişkin son günlerde yaptığı haberleri protesto etmek için CHP’li Duyarlı İnsan Platformu olarak Akit Gazetesi'nin İstanbul Bağcılar'daki merkezi önüne gittik.

AKİT son günlerde üst üste "Sivas'ta hayatını kaybedenler birbirini kurşunladı'' diye haberler yayınlıyordu.

Önceki dönem İst.Milletvekili Çetin Soysal ,CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, CHP eski Bağcılar İlçe Başkanı Zeki Çetin, Ataşehir eski İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, İstanbul eski İl Sekreteri Metin Kaya, yine önceki dönemlerde İl Sekreteri Mehmet Uğur Afacan, Güngören eski İlçe Başkanı Selami Özdemir ve Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş’ın yanı sıra İst.İl Önceki yöneticilerinden Canan Döner, Gülsüm Akşiray, Kadıköy Belediyesi önceki dönem Mec.Üyesi Gül Buran, Kadıköy eski Kadın Kolu Başkanı Tünay Süer, eski İl Kadın Kolları Basın Kom.Başkan yardımcıları Cemile Aluç ve Hülya Yıldırım ve çok sayıda partililer olarak oradaydık.

Yandaş basının yazdığı gibi 25 değil 200 kişiydik.

Gazete binasının önünde toplanan ve Akit'i destekleyenler ile atölye gibi bir yerden çıkan çalışanların önceden haberli oldukları ve de bizi bekledikleri belliydi. Sakallı, sakalsız grubun elindeki kalaslarla bize doğru kötü sözlerle saldırmak istemesini polis önledi. Bundan sonra açıklama yapan gurubumuza karşıdan el kol hareketleri yaparak kalasları salladılar, lafla sataştılar. Sinirlerimiz gerildi ama istifimizi bozmadan sloganlarımızı attık ve açıklamamızı yaptık. Bu sırada gazete önünde bulunan çevik kuvvet polisleri iki grubun arasına bariyer örmüştü..

Yani anlayacağınız bizi korkutmak hatta dövmek istediler ama bizim kararlı duruşumuz altında kazasız belasız görevimizi sonlandırdık ve aslanlar gibi de döndük.

Tünay Süer

 
Toplam blog
: 375
: 801
Kayıt tarihi
: 30.04.08
 
 

İstanbul Kadıköy doğumluyum. Herhangi bir menfaat grubuna bağlanmadan, açık fikirli, dürüst, önya..