Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '13

 
Kategori
Siyaset
 

AKP Çocuk Mahkemesinde yargılanabilir

AKP Çocuk Mahkemesinde yargılanabilir
 

AKP çocuk mu? Diyeceksiniz… Elbette değil… Keşke çocuk kadar Ak ve sabi olsalar… Ama yaptıkları öyle çocukluklar var ki… Bunların yetiştiricisi merhum hocaları “Yahu bunlar okuldan kaçan çoluk, çocuk…” demişti de inanmamıştık. 
“Çocukluk” konusuna girmeden önce şu tespiti yapmak lazım: Bunlar hocalarının elinden kaçmışlardı ya… Allah’tan ki kaçmışlar… Ya bir de kaçmayıp eğitimlerini tamamlamış olsalardı, İslam âleminin vay haline… 

Yarım eğitimle bu kadar Amerikan ve İsrail taşeronu olmayı başardılarsa, tam eğitimle neler yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum. 

AKP yetkilileri herkesin bildiği gibi “Öcalan”la “öç alma” şartlarını müzakere ediyor. “Neden teröristle masaya oturuyorsunuz” sorusuna verdikleri cevap “Biz müzakere etmiyoruz, devlet ediyor” 

Bardak kıran çocuk gibi…”Ben kırmadım elim kırdı…” Çocuğa “el senin değil mi?” diye sormuyoruz, çünkü çocuk… Ama bunlar çocuğa da benzemiyor. “İktidar sen değil misin” deyince “Evet ama iktidar başka, devlet başka…” cevabını alıyorsunuz. 

Geçenlerde bir yetkili “Türkiye’nin dış borcu yoktur, hatta otuz iki milyar alacağımız var” demişlerdi. Bu mantığa göre borcu, devletin yetkili kurumları yaptığından borç devletin! 

Ülke topraklarını Müzakere konusu yaparak masada teröristle oturan, Generalleri hapislere dolduran bir iktidarın yetkilileri “Ben yapmadım devlet yaptı…” diyorsa, ileri de hangi mahkemede yargılanır? 

Savunma çocukça olduğu ve yetiştiricileri tarafından çocuk oldukları iddia edildiği için, çocuk Mahkemesinde yargılanabilir.  

 
Toplam blog
: 66
: 2377
Kayıt tarihi
: 20.12.11
 
 

Doğum Yeri: Adana-Saimbeyli 1975, Yaşadığı İl: Ankara, İlgi Alanı: Ankara Gündemi ..